تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۲
کد خبر: ۱۳۶۹۶۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
عضو کمیسیون انرژی مجلس:

وزارت نفت یکی از همراه ترین وزارتخانه ها با مجلس است

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: اعضای وزارت نفت یکی از همراه ترین ها با مجلس هستند.

 علی عسگر ظاهری عبده وند پیش از ظهر امروز یکشنبه در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری قرارداد بین شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و شرکت شلمبرژه خطاب به اعضای شرکت شلمبرژه اظهار کرد: بین مجلس و دولت یک وحدتی وجود دارد و این اطمینان را داشته باشید که مردم و مسئولان طالب این همکاری و دوستی و استفاده از تکنولوژی و دانش هستند.

وی با بیان اینکه حافظ سرمایه ها و حامی طرفین قراداد هستیم، افزود: وظیفه نظارتی مجلس در کمیسیون تخصصی انرژی در تطبیق و نظارت های نهایی است که انجام می دهیم ولی طالب این تفاهمنامه و استفاده از توان مشارکتی هستیم و انشالله این تفاهمنامه شروعی باشد برای رشد و توسعه در صنعت نفت.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امیدوارم در مفاد قرارداد و توسعه کشور هم شاهد رشد چشمگیری باشیم.

نماینده مردم مسجدسلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل خطاب به اعضای شرکت شلمبرژه عنوان کرد: وزارت نفت یکی از همراه ترین وزارتخانه ها با مجلس هستند و این اطمینان را داشته باشید که قراردادی پایدار و مثمرثمر خواهید داشت
مرجع / مـهـر
captcha
آخرین اخبار