تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۰
کد خبر: ۱۳۵۹۰۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

ناوگان حمل و نقل عمومي خوزستان نوسازي مي شوند

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت: ‌90 درصد جابه‌جایی کالا و مسافر در استان از طریق جاده‌ها انجام می‌شود
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت: ‌90 درصد جابه‌جایی کالا و مسافر در استان از طریق جاده‌ها انجام می‌شود.

یوسف عابديني در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و کارگروه مدیریت و راهبری اقتصاد مقاومتی که روز چهارشنبه، 19 آبان ماه در اهواز برگزار شد، در خصوص پروژه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان در برنامه میان مدت اقتصاد مقاومتي اظهار کرد: این پروژه‌ها در سه بخش نوسازی خودروهای سواری، نوسازی ناوگان اتوبوس ونوسازی ناوگان باری و کامیون‌ها پیگیری می‌شود.  

وی افزود:‌ در این پروژه‌ها قرار است 650 دستگاه کامیون،‌ 1000 دستگاه خودروی سواري و 200 دستگاه اتوبوس جایگزین ناوگان فرسوده شود.

عابدینی با بیان این‌که 90 درصد از حمل و نقل کالا و مسافر در استان از طریق جاده انجام می‌شود، تصریح کرد: همچنین در سال گذشته 36 میلیون تن کالا از مبادی خوزستان به نقاط مختلف کشور منتقل شد.

وی عنوان کرد:‌ میانگین عمر ناوگان اتوبوس در استان 17 سال،‌ مینی بوس‌ها 17 سال و خودروهاي سواری 9.5 سال است که این ارقام و آمار بیانگر وضعیت نامناسب خوزستان در اين زمينه است.

عابديني گفت: در هفت ماهه سال 95 آمار تصادفات استان افزایشی بوده است اما تا این لحظه ناوگان حمل ونقل عمومی سهمی از این تصادفات نداشته اند.

وي خاطرنشان کرد: ‌اگر می‌خواهیم 1000 دستگاه خودروی سواری را جایگزین ناوگان سواري فرسوده  کنیم، باید 80 درصد مبلغ خودروها در قالب تسهیلات به متقاضیان پرداخت شود.

عابديني افزود: در قالب پروژه‌های نوسازی ناوگان حمل و نقل، بانک‌های عامل تسهیلاتی را به متقاضیان برای خرید خودروهاي سواري، اتوبوس و کامیون پرداخت می‌کنند.  

وي بیان کرد:‌ با توجه به این‌که سهم استان در پروژه نوسازی ناوگان حمل ونقل خودروهای سواری 1000 دستگاه خودرو است و حداقل قیمت هر یکی از این خوردوها 20میلیون تومان است، برای اجرای این پروژه در خوزستان و خریداری خودروها باید در قالب تسهيلات 200 میلیارد ریال توسط بانک‌های عامل پرداخت شود.  

عابديني اظهار کرد: ‌همچنین برای نوسازی ناوگان اتوبوس که سهمیه استان 200 دستگاه است، باید به میزان 400 میلیارد ریال و برای نوسازی ناوگان باری فرسوده نیز 1300 میلیارد ریال تسهيلات ارايه شود.  

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان تصریح کرد: پیشنهاد می شود در آبادان و خرمشهر از ناوگان حمل و نقل عمومی از نوع خودروهای اروندی استفاده و برای این موضوع نیز تسهیلاتی در نظر گرفته شود.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار