تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۷
کد خبر: ۱۳۵۵۰۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با فوریت های امدادی و درمانی به زائران اربعین در اهواز

خوزنیوز: رییس جمعیت هلال احمر اهواز گفت : کارگاه یک روزه آشنایی با فوریت های امدادی و درمانی در جمعیت های انبوه با هدف آمادگی امدادگران و نجاتگران جمعیت به منظور خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی برگزار شد.

به گزارش خوزنیوز؛ سید فتح اله هاشم نژاد اظهار کرد: با توجه به لزوم امادگی جوانان داوطلبان و امدادگران برای حضوری قوی و با آگاهی و موثر در امداد رسانی و کمک به زوار اربعین حسینی کارگاهی با نام فوریت های امدادی و درمانی در تجمعات انبوه با محوریت راهپیمایی عظیم اربعین حسینی برگزار شد.

 وی با اشاره به حضور 104 نفر از امدادگران و نجاتگران جمعیت افزود: 30 نفر از نجاتگران و داوطلبان این جمعیت با حضور در درمانگاه های جمعیت در کربلا و نجف و مسیر حرکت زوار خدمت خواهند کرد و حدود 70 نفر هم در قالب دو پایگاه امداد و نجات بین شهری در مسیر اهواز به چذابه و موکب جمعیت در این مرز خدمت رسانی می نمایند.

 هاشم نژاد بیان کرد: در این دوره سرفصل های بهداشت محیط ،ایمنی و بهداشت آب و غذا،خود مراقبتی در مقابل ریزگردها،تریاژمصدومین انبوه، ارزیابی خطر پذیری در تجمعات،کمک های اولیه در شکستگی ها،دررفتگی ها،کشیدگی و کوفتگی ماهیچه ها و تاول های پوستی مورد بحث قرار گرفت.
captcha
آخرین اخبار