تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۹
کد خبر: ۱۳۵۰۳۳
تعداد نظرات: ۴ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پیش بینی ورود سامانه بارشی از اواخر هفته به خوزستان

بر اساس مدل های هواشناسی، سامانه بارشی از اواخر وقت چهارشنبه و اوایل پنجشنبه وارد خوزستان می شود
مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: بر اساس مدل های هواشناسی، سامانه بارشی از اواخر وقت چهارشنبه و اوایل پنجشنبه وارد خوزستان می شود.

کوروش بهادری شنبه اظهار کرد: بارندگی ها مناطق شرقی و مرکز خوزستان را در بر می گیرد که در روزهای آینده اطلاعات دقیق تری ارائه می شود.

وی افزود: از روز دوشنبه با جنوبی شدن جریانات، پدیده شرجی در بیشتر نقاط خوزستان تا آخر هفته پیش بینی می شود.

در اواخر هفته گذشته نیز پدیده شرجی بیشتر شهرستان های خوزستان را فرا گرفت و در بستان به 99 درصد رسید.

بهادری ادامه داد: گرد و غبار صبح شنبه نیز خوزستان را فرا گرفته بود و شعاع دید در اهواز یک هزار و 800 و در ماهشهر سه هزار و 500 متر با منشا داخلی گزارش شده است.

مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: در 24 ساعت گذشته آغاجاری با 37 و ایذه با 12 درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنک ترین نقاط استان گزارش شده اشت و دمای اهواز بین 36 و 20 درجه سانتیگراد در نوسان است.

بر اساس پیش بینی اداره کل هواشناسی خوزستان، میزان بارندگی ها در سال آبی جاری(مهر تا مهر) نسبت به میانگین بلند مدت سال آبی گذشته پنج تا 10 درصد کاهش می یابد.
مرجع / ایرنا
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۸:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
0
0
سلام به نظر شما روز دوشنبه و سه‌شنبه باران میاد لطفاً اگه میاد بگین یا مدارس ودانشگاه وادار ها مشخص کنید که تعطیل هستن یا نه
صادق
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۰۷:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
0
0
خداروشکر بلاخره یه بارون در راه فقط راست میگن اولین باران اسیدیه?
ناشناس
|
Turkiye
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
0
0
خداروشکر رحمت الهی در راه است
ناشناس
|
Germany
|
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
0
0
اینقدر دزدی و اختلاس و فقر و بیکاری توی جامعه هست دیگه خدا بارونم نمیزنه ، از مسئولان محترم خواهشمندم یک روز دروغ نگن شاید بارون بزنه ، اختلاس میدونم که نمیشه تعطیلش کنید فقط خواهشن یک روز دروغ نگین شاید خدا رحمی کنه بارون اسیدی لااقل بزنه،
captcha
آخرین اخبار