تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۴
کد خبر: ۱۳۴۰۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

خداداد: همیشه گزینه پرسپولیسی اول می‌شود / هیچ کس تکنیکی تر از مجید نامجو نبود!

خداداد عزیزی قبل از نظرسنجی 90 تاکید داشت که کریمی می شود تاکتیکی ترین بازیکن تاریخ ایران.

خداداد عزیزی ؛ او بی شک یکی از تکنیکی ترین بازیکنان تاریخ ایران است . غزال تیزپایی که ایران را به جام جهانی رساند. او البته در رقابت با کریمی در رده دوم تکنیکی ها قرار گرفت. این گفت و گو با خداداد ، قبل از شروع برنامه 90 گرفته شده است.
*از نظرسنجی امشب (دیشب) 90 اطلاعی داری؟
نه! از کجا بدانم؟
*سؤال برای انتخاب تکنیکی‌ترین بازیکن فوتبال ایران است.
چه فرقی می‌کند؟ هر بازیکنی از پرسپولیس گزینه باشد اول می‌شود و نماینده استقلال صاحب عنوان دوم خواهد شد.
*ولی امسال در یکی، دو مسابقه SMS برنامه 90 ثابت شد مردم احساسی رأی نمی‌دهند.
کدام‌شان؟
*در انتخاب مربیان حسین فرکی اول شد.
مگر قرار بود نشود؟
*اگر بحث قرمز و آبی مطرح بود مظلومی و قلعه‌نویی رأی می‌آوردند.
نفت تهران داشت منحل می‌شد و همه گفتند با این وضعیت کیسه گل لیگ‌برتر می‌شود و قطعاً به لیگ دسته اول سقوط می‌کند اما حسین فرکی با مشتی بازیکن جوان چند هفته صدر جدول بود. سپاهان را در اصفهان برد، تراکتور را در تبریز شکست داد، به ذوب‌آهن در فولادشهر نباخت و یقه پرسپولیس را در ورزشگاه آزادی گرفت. من گفتم فوتبال‌دوستان احساسی هستند ببخشید بلانسبت کم‌فهم که نیستند. جمع کردن تیم پرمهره‌ای مثل استقلال آسان نیست و مظلومی عملکرد خوبی داشت قلعه‌نویی هم در تبریز خوب کار کرده ولی فرکی شاهکار کرد و باید با 90درصد آرا اول می‌شد ولی فکر کنم حدود 50درصد رأی آورد که همین نشان می‌دهد خیلی‌ها احساسی رأی دادند.
*شما تکنیک کدام بازیکن را می‌پسندید؟
چند بازیکن تکنیکی داشته‌ایم ولی خود من تکنیک نامجومطلق را دوست داشتم.
*رأی می‌آورد؟
اگر سابقه استقلالی را نداشت که خیلی در حقش اجحاف می‌شد اما اگر پرسپولیس گزینه‌ای نظیر علی کریمی داشته باشد احتمالاً او اول می‌شود چون دارد بازی می‌کند و محبوب است.
*فوتبال کریمی را چقدر قبول دارید؟
خیلی زیاد و خودش را هم دوست دارم.
*فکر می‌کنید امشب (دیشب) چقدر رأی بیاورید؟
فکرم به ابومسلم است. می‌خوابم و تا ظهر سه‌شنبه می‌فهمم چقدر رأی داده‌اند اما مطمئنم دعوا سر قرمز و آبی است.
:
:
:
آخرین اخبار