قراردادهای نفتی موسوم به IPC در واقع با هدف توسعه و قدرت افزایی در زمینه نفت نوشته شدهاند اما در لایحههای فنی این قرارداد مشکلاتی وجود دارد
نماینده آبادان در مجلس شورای اسلامی گفت: قراردادهای نفتی موسوم به IPC در واقع با هدف توسعه و قدرت افزایی در زمینه نفت نوشته شدهاند اما در لایحههای فنی این قرارداد مشکلاتی وجود دارد.
غلامرضا شرفی اظهار داشت: توسعه میادین نفتی یکی از روشهای توانمندسازی کشور در زمینه اقتصاد و همچنین برخورداری از ذخایر نفت برای قدرتافزایی در برابر سایر کشورهای نفتی است.
وی با بیان اینکه توسعه میادین بالادستی در کشور نیز در حال اجراست، افزود: قراردادهای نفتی موسوم به IPC در واقع با هدف توسعه و قدرت افزایی در زمینه نفت نوشته شدهاند اما در لایحههای فنی این قرارداد مشکلاتی وجود دارد که بنابر اعتراضات نمایندگان تا زمان رفع اشکالات گرفته شده قابلیت اجرا شدن ندارند.
نماینده آبادان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سفارشات مقام معظم رهبری پیرامون شفافسازی قراردادهای نفتی در حال انجام است، عنوان کرد: تمامی نظرات و پیشنهادات کارشناسان معترض به قراردادهای نفتی در حال بررسی و اجرا هستند.
وی افزود: قراردادهای نفتی که با شرکتهای داخلی بسته شدهاند میتوانند نقطهای برای بررسی میزان آزمون و خطا این قبیل قراردادها باشند و همچنین وزارت نفت باید نسبت به میادین نفتی که بین چند کشور مشترک هستند دقت نظر بیشتری کند زیرا چندین کشور در یک زمان از این میادین بهرهبرداری میکنند.
شرفی گفت: بازبینی و بررسیهای زیادی پیرامون قراردادهای نفتی موسوم به IPC انجام شده اما تاکنون به یک نتیجه نهایی نرسیدهایم و به طور قطع تنها راه اجرای این قبیل قراردادها رفع اشکالات فنی و ایجاد یک آرامش خاطر بین کارشناسان و معترضان است.