پویا ایدنی، استاد بزرگ خوزستانی شطرنج ایران و جهان، در آخرین ردهبندی فدراسیون جهانی شطرنج، در رده سوم شطرنجبازان مرد ایران قرار گرفت

پویا ایدنی، استاد بزرگ خوزستانی شطرنج ایران و جهان، در آخرین ردهبندی فدراسیون جهانی شطرنج، در رده سوم شطرنجبازان مرد ایران قرار گرفت.
فدراسیون جهانی شطرنج (FIDE)، ردهبندی برترینهای جهان را در پایان ماه سپتامبر اعلام کرد که پویا ایدنی با ریتینگ 2551 و با افزایشی 8 واحدی نسبت به ردهبندی ماه آگوست، همچنان مکان سوم بهترین بازیکنان ایران را در اختیار دارد.
پرهام مقصودلو و احسان قائممقامی نیز به ترتیب با ریتینگهای 2585 و 2577 به ترتیب در ردههای اول و دوم قرار گرفتهاند. سارا خادمالشریعه نیز همچنان عنوان برترین شطرنجباز زن ایران را در اختیار دارد.
همچنین تیم ایران با میانگین ریتینگ 2518 (10نفر اول) در مکان سیوهشتم جهان و سوم آسیا (پس از چین و هند) قرار گرفت.