امام جمعه شهرستان شوش از مداحان و شاعران اهل بیت(ع) خواست در مجالس عزاداری ماه محرم پیام عاشورا را به درستی به مردم منتقل کنند
امام جمعه شهرستان شوش از مداحان و شاعران اهل بیت(ع) خواست در مجالس عزاداری ماه محرم پیام عاشورا را به درستی به مردم منتقل کنند.
حجت الاسلام سیدمحمد امام چهارشنبه در در نشست هیات های مذهبی شوش در سالن اجتماعات اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان شوش افزود: باید سعی شود تا حوادث قبل و بعد از حماسه عاشورا برای مردم بازگو شود تا سیره و رفتار عملی امام حسین (ع) به درستی به جوانان معرفی شود.
امام جمعه شهرستان شوش وظیفه هیئت های مذهبی را یک وظیفه سنگین عنوان کرد و گفت:باید نسبت به افزایش معرفت وشناخت مردم از امام حسین(ع) تلاش بیشتری صورت گیرد.
فرماندار شهرستان شوش نیز گفت: هیئت های مذهبی نخبگان مذهبی هر شهر می باشند که باید در مجالس عزاداری محرم مردم و جوانان را با اندیشه ها و اهداف قیام امام حسین (ع) آشنا کنند.
رضا نجاتی از هیات های مذهبی خواست با یک نگاه و یک هدف عزاداری را به نحو احسن در خور شهرستان شوش با همدلی و همراهی برگزار کنند.
وی خواستار شناخت راه و اندیشه امام حسین (ع) از سوی جوانان و هیات های مذهبی شد و گفت:باید با شناخت عمیق از سیره و رفتار امام حسین (ع) نسبت به برگزاری مجالس مذهبی و عزاداری تلاش شود.
فرماندار شوش مهمترین هدف قیام امام حسین (ع) را امر به معروف ونهی از منکر عنوان کرد و بر ضرورت رعایت شئونات اسلامی در این ماه تاکید کرد.
وی تاکید کرد: آیین عزاداری ماه محرم در سطح شهرستان شوش از یک ساعت مشخص شروع و خاتمه یابد تا مزاحمتی برای مردم و شهروندان ایجاد نشود.
نجاتی از هیات امنای تکایا ، حسینیه ها و مساجد شوش خواست هماهنگی و همکاری لازم را با نیروی انتظامی و پلیس راهور برای برقرای نظم و امنیت در عزاداری سرور و سالار شهیدان داشته باشند.
در شهرستان شوش بیش از 150 هیات مذهبی فعالیت دارند.
آیین عزاداری ماه محرم در شهرستان شوش از نخستین شب این ماه آغاز و در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی با اوج می رسد.