تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۷
کد خبر: ۱۳۱۸۰۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
امام جمعه شادگان:

شادگانی‌ها در طرح سرشماری نفوس ومسکن تعامل کنند

امام جمعه شادگان گفت: از شهروندان انتظار می رود در اجرای طرح سرشماری عمومی نفوس و مسکن با مسئولان امر تعامل کنند
امام جمعه شادگان گفت: از شهروندان انتظار می رود در اجرای طرح سرشماری عمومی نفوس و مسکن با مسئولان امر تعامل کنند.

حجت الاسلام سید مجید شرفی ظهر امروز یکشنبه در جلسه شورای اداری این شهرستان که در محل فرمانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه به زودی سرشماری نفوس و مسکن در کشور آغاز می شود، اظهار کرد: این سرشماری موجب می شود تا برنامه ریزی های مسئولان دقیق تر شود.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف سرشماری کشاورزی خدمت به مردم و آبادانی و عمران روستاها است افزود: در مردم انتظار می رود در این زمینه همکاری و تعامل مطلوبی با مسئولان برقرار کنند.

امام جمعه شادگان در ادامه گفت: ادارات این شهرستان به عنوان نهادهای خدمت رسان هستند و وظیفه دارند تکریم ارباب رجوع را در اولویت کاری کارکنان خود قرار دهند.

حجت الاسلام شرفی خاطرنشان کرد: باید خدمت بدون منت به مخاطبانمان را در اولویت کاری خود قرار دهیم، زیرا مردم ما همواره در صف نخست حمایت از اصول و ارزش‌های انقلاب قرار دارند و مدیران باید با تمام توان برای رفع نیازها و مشکلات آنها تلاش کنند.

وی اضافه کرد: توسعه همه جانبه شادگان به عنوان یکی از مهم ترین مطالبات مردم با وحدت و تعامل همگانی امکان پذیر است.

حجت الاسلام شرفی با گرامیداشت سال تحصیلی جدید و هفته دفاع مقدس عنوان کرد: فرارسیدن ماه مهر نشان از آغازی دوباره برای کوشش و پژوهش دانش آموزان و معلمان است.

امام جمعه شادگان با بیان اینکه نباید لحظه‌ای از تعلیم و تربیت غفلت یا عقب‌نشینی کرد، افزود: علم موجب پیشرفت و تعالی جامعه بوده و آن باید آمیخته به ایمان و معنویت باشد.
مرجع / مـهـر
captcha
آخرین اخبار