تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۹
کد خبر: ۱۳۱۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

سكونت بيش از 300 هزار نفر در حاشيه اهواز

در حال حاضر بيش از 300 هزار نفر در حاشيه شهر اهواز سكونت دارند كه اين امر اهميت پرداختن به امر حاشيه‌نشيني را افزايش مي‌دهد؛ همچنين در بحث سامان‌دهي دستفروش‌ها نيز با توجه به اينكه با رشد دستفروش‌ها در سطح شهر مواجه هستيم، بايد به اين موضوع توجهي ويژه شود
سرپرست معاونت خدمات شهري شهرداري اهواز گفت: ارتقاي دانش و آشنايي كارشناسان و شهرداران مناطق با عناصر موثر در نما و منظر شهري و ايجاد پيوند ميان بدنه كارشناسي شهرداري و صاحب‌نظران طراحي‌هاي شهري از مهمترين اهداف برگزاري جشنواره خدمات شهري است.

 عليرضا عالي‌پور در مراسم اختتاميه جشنواره خدمات شهري شهرداري اهواز كه امروز(پنجشنبه، 8 ارديبهشت‌ماه) در سالن شوراي اسلامي شهر اهواز برگزار شد، اظهار كرد:‌ با توجه به ضرورت پرداختن به موضوع نما و منظر شهري، جشنواره خدمات شهري در قالب دوره‌هايي آموزشي برگزار شد؛ در اين جشنواره اقدامات خدامات شهري، كه بخش عمده‌اي از فعاليت‌هاي شهرداري‌ها را شامل مي‌شود ارائه شد.

وي افزود: 12 مورد آموزشي كه در اين جشنواره ارائه شد، از سوي شهرداران مناطق ارائه شده بود؛ معماري پارك‌ها، معماري ميادين، آيلندها، رنگ‌آميزي سطوح، معماري و ساخت مبلمان شهري، نورپردازي، آزين‌بندي جشن‌ها و مراسم عزاداري، بهسازي حاشيه‌نشيني، نماسازي ادارات و بخش‌هاي خصوصي، سامان‌دهي دست‌فروشان و بخش‌هاي تلفيقي از مواردي بود كه در قالب كارگاه‌هاي آموزشي ارائه شد.

سرپرست معاونت خدمات شهري شهرداري اهواز تصريح كرد: جشنواره خدمات شهري با مشاركت بسيار مناسب شهرداري‌هاي مناطق اهواز برگزار و آثار با ارزشي در زمينه معماري و زيباشناختي ارائه شد؛ البته آثار ارائه شده تنها در 9 بخش بود و در مواردي مانند سامان‌دهي دستفروش‌ها، نماسازي ادارت و بخش‌هاي خصوصي و بهسازي حاشيه‌نشيني اثري به جشنواره ارائه نشد.

عالي‌پور خاطرنشان كرد: پرداختن به موضوع سامان‌دهي حاشيه‌نشيني و دستفروش‌ها اهميت ويژه‌اي دارد و بايد بيشتر به اين موضوعات پرداخته شود؛ در حال حاضر بيش از 300 هزار نفر در حاشيه شهر اهواز سكونت دارند كه اين امر اهميت پرداختن به امر حاشيه‌نشيني را افزايش مي‌دهد؛ همچنين در بحث سامان‌دهي دستفروش‌ها نيز با توجه به اينكه با رشد دستفروش‌ها در سطح شهر مواجه هستيم، بايد به اين موضوع توجهي ويژه شود.

وي ادامه داد: بخش عمده‌اي از نما و ظاهر شهر را ادارات و بخش‌هاي خصوصي تشكيل مي‌دهند و به همين دليل بايد به نماي ادارات و نهادهاي خصوصي هم توجه شود.
captcha
آخرین اخبار