تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۵:۴۳
کد خبر: ۱۳۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

بیشتر نيروهاي شاغل در شركت‌هاي نفت منطقه زيدون غيربومي هستند

هوشنگ افشون داشت: زمينه‌هاي رشد و توسعه در منطقه زيدون و شهر سردشت بسيار زياد است اما نياز به حمايت بي‌دريغ مسئولان دارد.
وي خاطرنشان كرد: عمده مشكل جوانان شهر سردشت و منطقه زيدون اشتغال و بيكاري است.
نايب رئيس شوراي سردشت افزود: كمبود امكانات تحصيلي از جمله هنرستان‌هاي فني و حرفه‌اي و كار و دانش باعث مهاجرت به شهرهاي هم‌جوار و ترك تحصيل دانش‌آموزان شده است.
افشون ادامه داد: در بسياري از موارد ديده مي‌شود كه افراد براي تحصيل به شهرهاي مجاور به‌منظور ادامه تحصيل رفته و اين امر با توجه به بعد مسافتي خطرناك و هزينه‌بار رقم مي‌خورد.
وي اضافه كرد: مردم اين منطقه ناچاراً مهاجرت مي‌كنند و اگر امكانات لازم و مكفي باشد ديگر نيازي به مهاجرت و ترك تحصيل افراد اين منطقه نيست.
نايب رئيس شوراي سردشت با توجه به وجود شركت‌هاي نفت موجود در منطقه افزود: متأسفانه اكثريت نيروهاي شاغل در شركت‌هاي نفت منطقه زيدون غيربومي هستند و اين خود معظلي بزرگ براي جوانان ايجاد كرده است.
وي اضافه كرد: عدم وجود دانشگاه و امام جمعه كه خود بار فرهنگي شهر را متحمل مي‌كنند از ديگر مشكلات بخش زيدون است.
افشون خاطرنشان كرد: خوشبختانه تعدادي از ادارات شهر سردشت مستقل بوده كه اين امر تا حد زيادي از بار مراجعات مردم به شهرستان بهبهان كاسته است.
وي تصريح كرد: همچنين سيل امكانات به شهر سردشت و حمايت ادارات كل باعث افزايش بازدهي و خدمات‌دهي مسئولان و حمايت از مردم اين منطقه شده است.
وي همچنين در ادامه با اشاره به استقلال بعضي از ادارات بخش زيدون افزود: چنانچه ادارات بخش زيدون از نظر اداري و مالي كاملاً مستقل شود عمده مشكلات مردم اين منطقه مرتفع خواهد شد.
نايب رئيس شوراي سردشت در پايان اظهار داشت: اميدواريم با حمايت مسئولان شهري و استاني هر چه زودتر به اكثر مشكلات و تنگناهاي اين منطقه خاتمه داده و در راستاي آسايش و تأمين امكانات براي مردم زيدون گام‌هاي اساسي و بنيادي برداشته شود.
captcha
آخرین اخبار