وی با بیان اینکه استقلال اهواز در این دیدار نسبت به حریف بهتر بازی کرد، گفت: از عملکرد بازیکنانم در این دیدار راضی هستم زیرا آنها در طول بازی با نظم و کار تیمی در میدان حاضر بودند و در شرایطی که 2 بر یک عقب بودیم توانستیم نتیجه مسابقه را جبران کنیم.
سرمربی تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان افزود: در این دیدار روی اشتباهات فردی گل خوردیم که باید سعی کنیم این اشتباهات را در بازیهای آینده به حداقل برسانیم.
به گزارش تسنیم، دیدار تیمهای استقلال اهواز و نفت مسجدسلیمان در هفته ششم لیگ یک در ورزشگاه تختی اهواز برگزار شد که با گلهای حمدالله ابدام و احمد الجبوری برای استقلال اهواز و رضا جباری و اکبر افاق برای نفت مسجدسلیمان 2 بر 2 مساوی شد.
تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان هم اکنون با 9 امتیاز در رده هفتم جدول لیگ دسته یک جای دارد و در هفته هفتم این رقابتها شنبه 27 شهریور در مسجدسلیمان میزبان پارس جنوبی جم است.