تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۶
کد خبر: ۱۲۹۲۹۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

نارضایتی از آنتن دهی تلفن همراه در محور تاراز - بازفت

عضو شورای اسلامی بخش چلو از توابع شهرستان اندیکا گفت: آنتن دهی تلفن همراه در محور تاراز - بازفت رضایت بخش نیست و این معضل مردم و مسافران را کلافه کرده است
عضو شورای اسلامی بخش چلو از توابع شهرستان اندیکا گفت: آنتن دهی تلفن همراه در محور تاراز - بازفت رضایت بخش نیست و این معضل مردم و مسافران را کلافه کرده است.

امامقلی صادقی روز جمعه اظهار کرد: محور تاراز به بازفت یکی از محورهای پرتردد استان خوزستان به استان چهارمحال و بختیاری محسوب می شود اما متاسفانه از منطقه تاراز تا انتهای این محور برقراری تماس با تلفن همراه به سختی انجام می شود.

وی افزود:چند نقطه در این مسیر حادثه خیز و در فصل زمستان برف گیر می باشد که نبود پوشش تلفن همراه در مواقع حادثه امکان ارتباط با دستگاه های امدادی را دشوار کرده است.

عضو شورای اسلامی بخش چلو تصریح کرد:انتظار داریم که شرکت مخابرات استان خوزستان نسبت به حل این معضل جدیت بیشتری به خرج دهد تا شاهد حل این مشکل باشیم.

محور تاراز در شهرستان اندیکا، از راه های ارتباطی خوزستان به استان چهارمحال و بختیاری است.

محور تاراز در فصول مختلف سال بویژه زمستان به دلیل بارش برف و ریزش سنگ مسدود می شود.
نبود پوشش تلفن همراه در بخشی از این محور سانحه خیز و برفگیر یکی از مشکلات رانندگان و مسافران است.

اندیکا با مرکزیت شهر کوچک قلعه خواجه دارای سه بخش و با جمعیت حدود 80 هزار نفر و مساحت 2هزار و 300 کیلومتر مربع در شمال شرق خوزستان واقع است.
مرجع / ایرنا
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۱
م نقدی پور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۳
0
0
ما که می داینم که مخابرات هیچ اهمیتی به این مردم نمی ده و فقط درآمد زایی براش مهم .خوز نیوز خواهشا وضعیت اینترنت تمام شهرهای استان به جز اهواز رو بررسی کن لطفا.
بعد میگن بزرگترین شبکه ارتباطی تو کشور در خوزستانه...
captcha
آخرین اخبار