تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۶
کد خبر: ۱۲۸۴۰۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
توسط امور زنان و خانواده شرکت برق منطقه ای خوزستان ؛

همایش «رسانه و خانواده» در اهواز برگزار شد

خوزنیوز: به مناسبت روز ملی حجاب و عفاف همایش "خانواده و رسانه" توسط  شرکت برق منطقه ای خوزستان با مشارکت سازمان آب و برق خوزستان در سالن آمفی تاتر این سازمان در اهواز برگزار شد.

به گزارش خوزنیوز؛ حجت الاسلام محمد جواد روحانی نژاد با اشاره به تاثیرهای مثبت و منفی رسانه ها بر رفتار افراد جامعه گفت : دستگاههای مختلف باید در فرهنگ سازی خانواده ها برای استفاده مناسب از رسانه هایی مانند تلویزیون ، ماهواره ، اینترنت ، موبایل و شبکه های اجتماعی اقدامات لازم را انجام دهند.

این کارشناس رسانه وخانواده یکی از عوامل اثرگذار برگسستگی انسجام خانواده راگسترش رسانه های جمعی با ورود به دنیای مجازی واستفاده افراطی از آنها دانست وافزود : گسترش رسانه های مدرن الکترونیکی ارتباط مستقیمی با فردگرایی دارد و با حاکم کردن فضای انفرادی بر فضای اجتماعی خانواده ،  سبب مشکلات فراوانی در مسیر تربیت صحیح فرزندان ، ارتباط موثر بین اعضای خانواده ، پایبندی به ارزش های ایرانی واسلامی و... شده است.

وی تصریح کرد: خانواده ها برای اینکه اسیر رسانه ها وشبکه های اجتماعی نشوند می بایست مهارت های بهره مندی از این تکنولوژی را بیاموزند که از این موضوع با عنوان "سواد رسانه ای" یاد می شود.

روحانی نژاد عنوان کرد: طبق مطالعات انجام شده 35درصد دانلود ها دردنیا مربوط به مسایل غیراخلاقی است درحالی که مطالب علمی و مفید بیشتری در اینترنت وجود دارد که می تواند در بسیاری از موقعیت ها و فعالیت ها با کمک به افراد در تصمیم گیری و افزایش سطح دانایی انجام کارها را ساده تر سازد.

وی درخاتمه افزود: امید است در آینده با افزایش سطح سواد رسانه ای و آگاهی بیشتر مردم نسبت به استفاده بهینه از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی ، شاهد کاهش آسیب های فردی و اجتماعی ناشی از این عوامل باشیم.

گفتنی است؛ همایش "خانواده و رسانه" توسط امور زنان و خانواده ، آموزش و روابط عمومی شرکت برق منطقه ای خوزستان با مشارکت سازمان آب و برق خوزستان در اهواز برگزارشد و از برنامه های جانبی این همایش می توان به تجلیل از بانوان نمونه ، اهدای بسته فرهنگی ، نمایشگاه حجاب و عفاف و  اجرای سرود گروه ناشنوایان اشاره کرد.
captcha
آخرین اخبار