تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۵
کد خبر: ۱۲۸۳۸۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

نتایج خوزستانی‌ها در آغاز لیگ برتر تکواندو نونهالان کشور

تیم‌های نونهالان هیات تکواندو خرمشهر و هیات تکواندو خوزستان در آغاز لیگ دسته اول کشور صاحب یک پیروزی و یک تساوی و متحمل دو شکست شدند
تیم‌های نونهالان هیات تکواندو خرمشهر و هیات تکواندو خوزستان در آغاز لیگ دسته اول کشور صاحب یک پیروزی و یک تساوی و متحمل دو شکست شدند.

دیدارهای هفته اول و دوم از دوازدهمین دوره مسابقات لیگ دسته یک نونهالان کشور، روز گذشته (سه‌شنبه) با حضور 121 هوگوپوش و در قالب 12 تیم در سالن امام علی(ع) استان یزد برگزار شد.

در بازی‌های هفته نخست، تیم هیات تکواندو خوزستان با نتیجه قاطع 9 بر صفر تیم شمال شرق را از پیش رو برداشت، این در حالی بود که دیگر نماینده استان یعنی هیات خرمشهر برابر هیات البرز به تساوی 5 بر 5 دست یافت.

در بازی‌های هفته دوم نیز تیم‌ هیات خوزستان 6 بر 4 مقابل تبریز تن به شکست داد و هیات خرمشهر نیز با همین نتیجه، بازی را به هیات تکواندو بوشهر واگذار کرد.

تیم‌های هیات خرمشهر و هیات خوزستان به ترتیب با 12 و 9 تکواندوکار در لیگ حاضر هستند.

لیگ یک تکواندو نونهالان کشور در 12 هفته برگزار می‌شود.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار