تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۵
کد خبر: ۱۲۸۰۰۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
نماینده شوش در واکنش به مرگ کارگر اهوازی:
الزاماتی در خصوص ساعات کار در گرمای شدید تعیین شود
دیگر زمان آن فرا رسیده است که در خوزستان در شرایط دمای بسیار بالای هوا الزاماتی برای کارفرمایان و سایر مجموعه‌ها برای توقف در فعالیت کارگران و کارکنان برقرار باشد تا از بروز وقایع این چنینی و مرگ کارگران بر اثر گرمازدگی جلوگیری شد
نماینده شوش در مجلس شورای اسلامی در واکنش به مرگ یک کارگر در اهواز بر اثر گرما گفت: دیگر زمان آن فرا رسیده که در خوزستان در شرایط دمای بسیار بالای هوا و گرمای طاقت‌فرسا الزاماتی برای کارفرمایان و سایر مجموعه‌های استانی برای توقف فعالیت کارگران و کارکنان تعیین شود.

سیدراضی نوری در خصوص مرگ یک کارگر ساختمانی در اهواز اظهار کرد: طبق اعلام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی 6 نفر بر اثر گرمازدگی به بیمارستان مراجعه کردند که متأسفانه یک نفر از این افراد که کارگر ساختمانی بود، فوت کرد.

وی افزود: اگر مدیران بیمارستان‌ها یا علوم پزشکی اهواز دلیل فوت این کارگر را در اثر گرمازدگی نمی‌دانند باید پرسید که آن 5 نفر دیگر به چه علت به بیمارستان مراجعه کردند؟ اگر علت مرگ این کارگر برای ما محرز شود صد در صد از دانشگاه علوم پزشکی و ستاد مدیریت بحران استان موضوع را پیگیری خواهیم کرد.

نوری تصریح کرد: با شرایط خاص آب ‌و هوایی اخیر خوزستان به خصوص افزایش دمای طاقت‌فرسای هوا که گاهاً به 60 درجه نیز می‌رسد، باید هشدارهای لازم به کارگران داده شود و اگر طبق اطلاعیه‌ها و هشدارهای مدیریت بحران در زمان اوج‌گیری دمای هوا کارگران باید فعالیت خود را متوقف کنند، کارفرمایی کارگران خود را ملزم به ادامه فعالیت کرد، آن کارفرما باید مسئولیت پیشامدهای احتمالی برای کارگران را بر عهده بگیرد.

وی با اشاره به عدم لحاظ شدن شرایط آب و هوایی ویژه در قانون کار خاطرنشان کرد: باید موضوع ممنوعیت ادامه فعالیت کارگران در تأسیسات و کارخانجات و ... در شراط دمای بسیار بالای هوا در قانون کار و ملزم شدن ستاد مدیریت بحران استان به صدور اطلاعیه مبنی بر ممنوعیت ادامه فعالیت کارگران در شرایط مذکور توسط نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی پیگیری شود.

نماینده شوش در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که از دانشگاه علوم پزشکی اهواز علت مرگ آن کارگر را حتماً جویا خواهیم شد، گفت: زمانی که دمای هوا در استان به حد خاصی می‌رسد، طبق شاخص‌های دانشگاه علوم پزشکی باید توسط ستاد مدیریت بحران استان هشدارهای لازم داده شود. اگر کارگران را در شرایط دمای بسیار بالا ملزم به ادامه فعالیت می‌کنند، باید مسئولیت وقوع هر پیشامدی را برای کارگران عهده‌دار شوند.

وی اظهار کرد: ستاد مدیریت بحران به ریاست استاندار و بر اساس گزارشات دانشگاه علوم پزشکی اطلاعیه و هشدارهایی صادر می‌کند و مسئول کلی ستاد مدیریت بحران استاندار است که تصمیمات ستاد مدیریت بحران را نهایی می‌کند.

نوری بیان کرد: دیگر زمان آن فرا رسیده است که در خوزستان در شرایط دمای بسیار بالای هوا الزاماتی برای کارفرمایان و سایر مجموعه‌ها برای توقف در فعالیت کارگران و کارکنان برقرار باشد تا از بروز وقایع این چنینی و مرگ کارگران بر اثر گرمازدگی جلوگیری شد.
مرجع / ایسنا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۶
0
4
احسنت برنماینده واقع بین وشجاع شوش که درخصوص موارد حاداستان مثل انتقال آب کارون وگرمای هوا اظهارنظرهای منصفانه ای دارند.کاش ایشون از اهواز کاندید میشدند.
حسن ب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۶
0
3
امیدوارم که اقای نوری این موضوع رو تا اخر دنبال کنن تا بتونن حق مردم مظلوم خوزستان رو بگیرن.امیدوارم که بقیه مسولین استان هم این قضیه رو پیگیری کنن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۶
0
3
درست میگه .البته باز فریاد میزنم مسئولین ترسو جرات یه کار انقلابی رو ندارن. منتظر ریسانشان از تهرانند تا چه بهشون بگن.
:
:
:
آخرین اخبار