به مناسبت هفته تامین اجتماعی و با حضور جمعی از مسئولان کشوری، استانی و محلی مرکز سی.تی.اسکن بیمارستان ۱۷ شهریور آبادان افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت
به مناسبت هفته تامین اجتماعی و با حضور جمعی از مسئولان کشوری، استانی و محلی مرکز سی.تی.اسکن بیمارستان ۱۷ شهریور آبادان افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
این مرکز با بیش از ۲۰ مترمربع زیربنا در بیمارستان ۱۷ شهریور آبادان احداث و تجهیز شده که شامگاه سه شنبه به افتتاح رسید.
خرید دستگاه سی.تی.اسکن این مرکز ۲.۵ میلیارد ریال هزینه در برداشت.
دستگاه سی.تی اسکن موجود در این مرکز یکی از دستگاه های خوب و پیشرفته ایست که قابلیت پوشش وزنهای بالای ۱۰۰ کیلوگرم را دارد، علاوه بر این دستگاه های دیگری از جمله آندوسکوپی، سی تی آنژیو و سونوگرافی در این مرکز هست که به بیمه شدگان خدمات خوبی ارائه می دهد.
سازمان منطقه آزاداروند نیز برای احداث ساختمان مرکز سی.تی.اسکن بیمارستان ۱۷ شهریور آبادان مبلغ ۱۰ میلیارد ریال کمک مالی کرده است.
آبادان ۸ سال عقب است/ تقویت بیمارستان تامین اجتماعی آبادانامام جمعه آبادان با اشاره به اینکه در مقایسه با سایر شهرها، آبادان در مسیر توسعه هشت سال عقب است،گفت:حق آبادان بیش از این است چراکه زیرساختهای بهداشتی و درمانی آن در جنگ از بین رفت.
حجت الاسلام علی ابراهیمی پور شامگاه سه شنبه در آئین افتتاحیه مرکز سی تی اسکن بیمارستان ۱۷ شهریور آبادان با بیان اینکه ثواب حج از فضائل رفع گرفتاری و فراهم ساختن زمینه خدمت به جامعه است، افزود: اگر چه نگاه رئیس جمهور، وزیر بهداشت و درمان و تامین اجتماعی به آبادان خوب است اما حق آبادان بیشتر از اینها است چرا که تمامی زیرساختهای بهداشتی و درمانی آبادان در جنگ تحمیلی از بین رفت.
وی اظهار کرد: با آن سرعتی که کشور به پیش می رود و خدماتی که ارائه می شود، آبادان باز هم هشت سال عقب است، اگر با سرعت عادی هم بخواهیم حرکت کنیم باز هم از سایر شهرها عقب می افتیم و حال آنکه برای نظام جمهوری اسلامی به صرفه است که در آبادان و در زمینه های مختلف سرمایه گذاری کند.
حجت الاسلام ابراهیمی پور با اشاره به موضوع توریسم درمانی تصریح کرد: آبادان به واسطه موقعیت جغرافیایی اش می تواند محلی مناسب برای پرداختن به موضوع توریسم درمانی باشد.
ضرورت تقویت بیمارستان تامین اجتماعی آبادانامام جمعه آبادان با اشاره بر تلاش سازمان تامین اجتماعی برای بهره مندی تمام مردم از خدمات درمانی و صدور دفترچه بیمه برای آنان، بر ضرورت تقویت بیمارستان تامین اجتماعی آبادان تاکید کرد.
وی گفت: به رغم گذشت ۳۷ سال از انقلاب اسلامی و بیش از ۲۸ سال از پایان جنگ تحمیلی هنوز چهره شهر آبادان مخدوش و امکانات برازنده مردم نیست.
حجت الاسلام ابراهیمی پور با اشاره به جمعیت بیش از ۴۰۰ هزار نفری آبادان در زمان قبل از جنگ تحمیلی افزود: ۱۵۰ هزار نفر از جمعیت نخست آبادان به واسطه کمبودها و مشکلات ناشی از جنگ تحمیلی هرگز به شهر بازنگشتند.
امام جمعه آبادان اظهار کرد: جمعیت کنونی آبادان دو دسته اند، بخش اول کارمندان دولت و بخش دیگر مردم حاشیه نشین و محروم همچون اهالی شطیط، سلیچ، فیه، بریم و روستاهای اطراف هستند که تمامی سرمایه خود را در جنگ از دست دادند و این سوای آسیب های روحی و جسمی است که بر آنان وارد شد.
وی ضمن تاکید دوباره بر آنکه مسئولان نظام بایستی با دید خاصی به شهرهای آبادان و خرمشهر نگاه کنند، تصریح کرد: مردم خوزستان و به طور خاص آبادان طلبکار نظام هستند، مردم آبادان در جنگ تمام سرمایه و زندگیشان را از دست دادند، یک سال اجازه سقوط شهر را ندادند، نخستین موفقیت در جنگ را در حماسه ذوالفقاری آفریدند و همچون سروی راست قامت قد برافراشته و هشت سال جنگ را تحمل کردند.
امام جمعه آبادان گفت: ارج می نهیم تمامی خدماتی را که به شهرهای آبادان و خرمشهر ارائه شد اما از یاد نبرید که فاصله این دو شهر با دونده اول کیلومترهاست.
پیگیر احداث بیمارستان تخصصی زنان در آبادان هستیمنماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی از پیگیری احداث بیمارستان تخصصی زنان در آبادان خبر داد.
جلیل مختار شامگاه سه شنبه در آئین افتتاح مرکز سی.تی.اسکن بیمارستان ۱۷ شهریور آبادان گفت: رایزنی هایی در این خصوص در سطح وزارتخانه انجام شده و جزو طرحهای آتی به شمار می رود.
وی با بیان اینکه ساخت مرکز سی.تی.اسکن هدیه ای بزرگ برای مردم شهرستان آبادان است، افزود: انتظار می رود خدمات درمانی و سلامت برای شهرستان آبادان توسعه بیشتری یابد و شاهد تحولات خوبی در این حوزه باشیم.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر تسریع در امر ساخت بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی تامین اجتماعی، رسیدگی و وضعیت بیمه صیادان، خبرنگاران و موضوع انتقال سوابق خدمات فرهنگیان که به دلیل عدم اطلاع رسانی درست آنان را به دردسر انداخته، به عنوان برخی مشکلات قابل پرداخت در شهرستان آبادان نام برد.
مختار با اشاره به ارتقای سطح کمی خدمات در بحث درمان و سلامت، خواستار توسعه کیفی این خدمات نیز شد.
وی با ابراز تاسف از کارکرد پزشکان معالجی که بالاتر از رقم، آمار و تعهدشان برای بیماران نسخه می پیچند، اظهار کرد: نسخه پیچیدن به طور تحکمی و محدودیت دارویی ظاهرا جزو تعهدات استخدامی پزشکان به شمار می رود.