تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۵
کد خبر: ۱۲۶۱۲۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس اداره ورزش و جوانان ایذه خبر داد:

پایان مسابقات کشتی نونهالان خوزستان با نایب قهرمانی تیم ایذه

رئیس اداره ورزش و جوانان ایذه گفت: مسابقات کشتی نونهالان خوزستان با نایب قهرمانی تیم ایذه به پایان رسید
رئیس اداره ورزش و جوانان ایذه گفت: مسابقات کشتی نونهالان خوزستان با نایب قهرمانی تیم ایذه به پایان رسید.

هوشنگ حاتمی امروز با اشاره به حضور تیم نونهالان این شهرستان در مسابقات کشتی نونهالان باشگاه‌های خوزستان اظهار کرد: این دوره از مسابقات به میزبانی هیأت کشتی اهواز برگزار شد و در آن تیم‌هایی از سراسر استان به مصاف هم رفتند.

وی با اشاره به مقام دومی تیم شهرستان ایذه در این رقابت‌ها گفت: کشتی شهرستان ایذه همواره در استان خوزستان به‌عنوان یکی از قطب‌های اصلی و در کشور نیز جزو شناخته‌ترین شهرهای کشتی‌گیر پرور به حساب آمده و بدون شک با توجه جدی به ورزشکاران نونهال و پایه می‌توان برای سال‌های دور نیز به قهرمانی و داشتن کشتی‌گیران ملی‌پوش امیدوار بود.

رئیس اداره ورزش و جوانان ایذه اضافه کرد: اقدامات خوبی در رده سنی خردسالان از سال‌های گذشته تاکنون صورت گرفته که نتیجه گرفتن تیم‌های پایه این شهرستان در رقابت‌های کشوری و قهرمانی استان نشان از تلاش‌های مجموعه مربیان شهرستان دارد.

حاتمی در پایان خاطرنشان کرد: همواره شهرستان ایذه در رده‌های سنی مختلف ورزشکاران و کشتی‌گیران زیادی را داشته و دارد و انتظار می‌رود با حمایت مالی توسط مسئولان، امر ورزش به‌صورت جدی‌تر و اساسی‌تر پیش رود و ورزشکاران با پشتوانه و دلگرمی بیشتر به مسابقات راهی شوند.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار