تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۰
کد خبر: ۱۲۴۰۷۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رییس جدید هیات عنوان کرد؛

برنامه‌های ویژه برای جودوی بانوان خوزستان

یکی از برنامه‌های اساسی ما توجه و اهتمام ویژه به جودوی بانوان است و این قول را می‌دهیم که یقیناً برای این بخش برنامه‌هایی خواهیم داشت
رییس جدید هیات جودو خوزستان گفت: یکی از برنامه‌های اساسی ما توجه و اهتمام ویژه به جودوی بانوان است و این قول را می‌دهیم که یقیناً برای این بخش برنامه‌هایی خواهیم داشت.

حبیب‎الله فضل‎الله‎پور در ابتدا در خصوص انتخابش به عنوان رییس هیات جودو استان اظهار کرد: از حسن توجه دوستان و همکاران در هیات تشکر می‎کنم که به بنده اعتماد کردند و این رای حداکثری را به من دادند.

وی ادامه داد: آینده هیات جودو بستگی به برنامه‎ای دارد که ما ترسیم و طراحی می‎کنیم؛ با وجود این، بحث تضارب آرا و تشریک مساعی بین تمام اعضای هیات، تاثیر به‌سزایی در آینده جودو استان خواهد داشت.

رییس هیات جودو خوزستان گفت: طبعا من نیز ظرفیتی دارم که در کنار سایر ظرفیت‎ها می‎تواند در راستای تعالی و توسعه هیات جودو استان تاثیرگذار باشد.

وی با بیان این‎که برنامه‌های‎ ما مبتنی بر رشد و توسعه در هیات جودو استان خواهد بود، افزود: این رشد به لحاظ استفاده از ظرفیت‎های مغفول و کیفی‌سازی ظرفیت‌های موجود می‌باشد.

فضل‌الله‌پور عنوان کرد: یکی دیگر از برنامه‌های اساسی ما علاوه بر توسعه کمی و کیفی ورزش جودو، توجه و اهتمام ویژه به جودوی بانوان در استان خوزستان خواهد بود که این قول را می‌دهیم که یقیناً برای این بخش برنامه‌هایی خواهیم داشت و سعی خواهیم کرد از حداقل ظرفیت‌ها، حداکثر بهره‌برداری را در حوزه توسعه جودو بانوان داشته باشیم.

رییس هیات جودو خوزستان در پاسخ به این پرسش که کدامیک از برنامه‌های ارائه شده از سوی وی جهت اجرا در اولویت قرار دارند؟ نیز گفت: ابتدایی‌ترین اولویت و برنامه ما در حوزه نرم‌افزاری، کنار هم جمع کردن، تضارب آرا و به نوعی هم‌پوشانی اعضای هیات جودو خواهد بود.

وی اظهار کرد: این هم‌پوشانی نه تنها در سطح هیات ژوری و هیات‌رییسه استان، بلکه در سطوح زیرین اعضای هیات جودو نیز خواهد بود. در مجموع برنامه ما نزدیک‌سازی اندیشه‌ها و آرا و عقاید مربوط به اعضای جودو خواهد بود.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار