تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۱
کد خبر: ۱۲۲۶۶۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
طی جلسه ای در اداره کل کتابخانه های عمومی مطرح شد؛

همکاری بنیاد قلم چی و انجمن خیرین مدرسه ساز با کتابخانه های عمومی

خوزنیوز: طی جلسه ای در اداره کل کتابخانه های عمومی همکاری بنیاد قلم چی و انجمن خیرین مدرسه ساز با کتابخانه های عمومی مطرح و تأکید شد.  

به گزارش خوزنیوز؛ در سالن جلسات اداره کل، جلسه ای با حضور مدیرکل و کارشناسان ستادی به همراه آقای دفتری، رییس مجمع خیرین مدرسه ساز و دکتر عطوفی، رییس کانون آموزشی قلم چی شعبه خوزستان، برگزار شد.

در این نشست، سپهر، مدیرکل کتابخانه های عمومی، ضمن اشاره به فعالیت های عمرانی در جهت گسترش سرانه فضای فیزیکی کتابخانه های سطح استان گفت: در حال حاضر 18 پروژه در دست اجرا داریم که 5 مورد از آن در شرف تکمیل است.

وی با اشاره به جلسه اخیری که با کاظم قلم چی، رییس کانون آموزشی قلم چی ایران، در نهاد کشور انجام شده گفت: ایشان در آن جلسه متعهد شدند تا حمایت های مالی را جهت اتمام این 5 پروژه از مسیر انجمن خیرین مدرسه ساز، صورت دهند.

سپهر افزود: از آنجا که در بسیاری از نقاط محروم استان فاقد کتابخانه ایم، امیدواریم این همکاری، آغاز مسیری باشد که بتوانیم شرایط مساعدی را برای علم آموزی و رشد فکری نسل های امروز و فردای کشور مهیا سازیم.

در این دیدار، دفتری، رییس مجمع خیرین مدرسه ساز خوزستان با اشاره به اهمیت کتابخانه ها در افزایش موفقیت تحصیلی دانش آموزان گفت: مجمع خیرین تنها خود را به مدرسه سازی محدود نکرده چرا که مدرسه و کتابخانه، لازم و ملزوم یکدیگرند و از آنجا که این فعالیت ها جزء صدقات جاریه است، انگیزه های زیادی برای خیرین در این حوزه ها وجود دارد.

همچنین در این جلسه، دکتر عطوفی، رییس کانون آموزشی قلم شعبه استان خوزستان، با بیان توجه کانون به امور خیرخواهانه، گفت: کانون قلم چی، مجموعه ای است که وقف عام شده و همت جناب قلم چی نیز این بوده که در این امور، حضوری مؤثر داشته باشد که امیدوارم با توجه به موافقت نامه اخیر میان کانون قلم چی و نهاد کتابخانه های عمومی کشور و پیگیری های مجدانه اداره کل کتابخانه های عمومی خوزستان، بتوانیم در حداقل زمان ممکن، این 5 پروژه را به سرانجام برسانیم.
captcha
آخرین اخبار