تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۰
کد خبر: ۱۲۱۹۹۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

راه‌اندازي 125 كارگاه توليدي به‌همت بسيج‌سازندگي‌دزفول

مسئول بسيج سازندگي ناحيه مقاومت بسيج دزفول از راه اندازي 125 كارگاه توليدي در اين شهرستان خبر داد و گفت: در اين كارگاه ها براي بيش از 300 نفر به طور مستقيم و غير مستقيم شغل ايجاد شده است
مسئول بسيج سازندگي ناحيه مقاومت بسيج دزفول از راه اندازي 125 كارگاه توليدي در اين شهرستان خبر داد و گفت: در اين كارگاه ها براي بيش از 300 نفر به طور مستقيم و غير مستقيم شغل ايجاد شده است.

عبدالرحيم حكيمي نژاد در سومين روز از هفته بسيج سازندگي عصر يكشنبه در نشست خبري با اصحاب رسانه اقتصاد مقاومتي را كليد حل مشكلات اقتصادي كشور خواند و گفت: براي كمك به راه اندازي كارگاه هاي كوچك و زود بازده در شهرستان دزفول بيش از 14ميليارد و 200 ميليون ريال وام از سوي بسيج سازندگي دزفول پرداخت شده است.

وي ادامه داد:راه اندازي 15 كارگاه توليد قارچ، 10 كارگاه توليد بلدرچين، كمك به 10 پرورش دهنده زنبور، سه كارگاه پرورش شترمرغ ، 6 كارگاه توليدي دام سبك و 80 كارگاه صنايع تبديلي شامل روغن گيري، توليد عرق گياهي ، بسته بندي و سبزيجات از جمله كارگاه هايي است كه با كمك بسيج سازندگي در شهرستان دزفول راه اندازي و يا توسعه يافته اند.

حكيمي، ايجاد اشتغال مولد، غني سازي اوقات فراغت نوجوانان، جوانان و دانشجويان، آباداني مناطق محروم، آشنايي با مهارت هاي زندگي، افزايش اعتماد به نفس و خودسازي را از اهداف تشكيل بسيج سازندگي عنوان كرد و گفت:هجرت به مناطق محروم و گروه هاي جهادي يكي از بهترين فرصت هاي خودسازي همراه با محروميت زدايي است.

وي محروميت زدايي، اقتصاد مقاومتي و اردوهاي جهادي را از عرصه هاي فعاليت بسيج سازندگي برشمرد و افزود: ارزش معنوي كارهاي بسيج سازندگي در مناطق محروم بسيار بيشتر از ارزش مادي آن است ضمن اينكه در اردوهاي جهادي كار عمراني در كنار كار فرهنگي، تربيتي و اعتقادي صورت مي گيرد.

مسئول بسيج سازندگي ناحيه مقاومت بسيج دزفول ادامه داد: احداث 190 چشمه سرويس بهداشتي، 15 باب حمام، كمك به احداث سه مسجد، و احداث خانه عالم از جمله اقدامات بسيج سازندگي در مناطق صعب العبور و محروم دزفول است.

وي مناطق محروم دزفول را يكي از محرومترين مناطق كشور خواند و اظهار كرد: اقدامات عمراني و محروميت زدايي بسيج سازندگي دزفول در روستاهايي انجام شده است كه براي دسترسي به آنها بايد بيش از هفت ساعت رانندگي در بدترين و خطرناك ترين جاده ها انجام مي شد.

حكيمي نژاد، مهمترين ركن در اردوهاي جهادي را اخلاص خواند و گفت: دانش آموزان بسيجي دزفول در سال 94 با شركت در اردوهاي 10 روزه موفق به مرمت و رنگ آميزي 32 مدرسه شدند.

مسئول بسيج سازندگي دزفول ادامه داد:معاينه رايگان بيماران مناطق محروم به كمك جامعه پزشكي، جمع آوري كمك هاي مردمي در جشن عاطفه ها و برگزاري كارگاه هاي آموزشي از جمله ديگر فعاليت هاي بسيج سازندگي است.

وي همچنين با اشاره به سيل اخير و وارد شدن خسارت به منازل روستايي، از آمادگي گروه هاي جهادي براي بازسازي خانه هاي خانواده هاي محروم منطقه كه بر اثر سيل خانه هاي آنها دچار خسارت شده اند، خبر داد.

بسيج سازندگي در ارديبهشت سال 1379 به فرمان مقام معظم رهبري در كشور تاسيس شد.

17 ارديبهشت ماه مصادف با آغاز هفته بسيج سازندگي است.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار