تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۷
کد خبر: ۱۲۰۴۱۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
با حضور هنرمندان 17 كشور جهان

نمايشگاه آرت نيشن در اهواز برپاست

نمايشگاه بين المللي نقاشي، عكس و مجسمه با موضوع «مردم و هنر شرق» با حضور هنرمندان 17 كشور جهان در موزه هنرهاي معاصر خوزستان در اهواز داير است
مدير موزه هنرهاي معاصر خوزستان گفت: نمايشگاه بين المللي نقاشي، عكس و مجسمه با موضوع «مردم و هنر شرق» با حضور هنرمندان 17 كشور جهان در موزه هنرهاي معاصر خوزستان در اهواز داير است.

محمد نوچهري شنبه اظهار كرد:اين نمايشگاه با شركت 80 اثر از 50 هنرمند در موزه هنرهاي معاصر خوزستان از 26 فروردين تا پنج ارديبهشت در اهواز داير است.

وي افزود: اين نمايشگاه هر سال در يك كشور جهان برگزار مي شود كه امسال در ايران و در شهر اهواز با حضور هنرمندان 17 كشور جهان برپا شده است.

منوچهري گفت: اين نمايشگاه با اعتبارات بخش نمايشگاهي در موزه هنرهاي معاصر خوزستان برگزار شد كه هيات داوري و كميته بررسي در كشور آلمان مستقر است و شركت كنندگان در اين نمايشگاه تنها هنرمندان انجمن آرت نيشن هستند.

مدير موزه هنرهاي معاصر خوزستان يادآور شد: بازديد عموم در اين نمايشگاه به صورت رايگان است.

قرار است اين نمايشگاه از ١٧ ارديبهشت ماه در مجتمع فرهنگي سينمايي دزفول نيز برپا شود.

انجمن بين المللي آرت نيشن آلمان هر ساله اقدام به برگزاري نمايشگاه آرت نيشن در كشورهاي مختلف جهان مي كند.

موزه هنرهاي معاصر خوزستان شهريور 94 در قراردادي هفت ساله به بخش خصوصي واگذار شد.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار