هافبک تيم پرسپوليس گفت: اميدوارم کسي براي سرمربيگري پرسپوليس انتخاب شود که به فوتبال ايران آشنا باشد، چرا که زمان زيادي نداريم.
محمد نوري پس از تمرين امروز (يکشنبه) پرسپوليس در جمع خبرنگاران گفت: بعد از باختي که در داربي داشتيم، روحيه بازيکنان کمي خراب است و يکي، دو روز طول ميکشد که به شرايط عادي بگرديم. امروز زير نظر محسن عاشوري برنامههاي ريکاوري را انجام داديم و اميدواريم در آينده وضعيت بهتري پيدا کنيم.
وي درباره احتمال حضور لوکا بوناچيچ نيز گفت: از اين موضوع بي اطلاع هستم و ساير بازيکنان هم هنوز نميدانند چه کسي براي سرمربيگري پرسپوليس انتخاب ميشود اما من در سپاهان شاگرد لوکا بوناچيچ بودم. او يکي از بهترين مربيان خارجي است که در فوتبال ايران کار کرده و از نظر فني مربي قابلي است.
وي افزود: اميدوارم هر کسي که براي هدايت پرسپوليس انتخاب ميشود، واقعا بتواند به تيم ما کمک کند. شرايط پرسپوليس بسيار سخت است و ما بايد روند رو به رشد را هر چه زودتر در پيش گيريم. مطمئنا با مديريتي که پرسپوليس دارد، در کمترين زمان انتخاب مربي صورت ميگيرد.
وي تاکيد کرد: اميدوارم مربي که انتخاب ميشود با فوتبال ايران آشنا باشد. ما زمان زيادي نداريم تا يک مربي خارجي بخواهد صرف کند تا با فوتبال ايران آشنا شود. زمان زياد نيست و همين فرصت باقيمانده را هم نبايد از دست بدهيم. پرسپوليس بازيکنان خوبي دارد و هوادارانش بدانند که به روزهاي اوج باز ميگردد.