كمبود هتل در خوزستان و شهرستان اهواز وجود دارد و بايد ظرفيت هتل در اين استان را با استفاده از بخش خصوصي افزايش داد
معاون گردشگري اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خوزستان گفت: كمبود هتل در خوزستان و شهرستان اهواز وجود دارد و بايد ظرفيت هتل در اين استان را با استفاده از بخش خصوصي افزايش داد.
محمدعلي خليلي اظهار كرد: هتل مخاطبان خاص خود را داد كه بايد در توسعه هتل هاي استان بيشتر تلاش كرد.
وي با بيان اينكه هيچ ظرفيت ديگري نمي تواند جايگزين هتل شود، افزود: با اين وجود مهمانسراهاي دولتي فعال در دستگاه هاي دولتي بايد به بخش خصوصي واگذار شوند كه بتوان استفاده عمومي از آن كرد و تنها در اختيار يك ارگان خاص نباشند.
وي از بهره برداري هتل ستاره اهواز واقع در خيابان خيابان امام خميني (ره) در روز شنبه، خبر داد و گفت: با بهره برداري از اين مكان يك هتل ديگر به ظرفيت هتل هاي اهواز اضافه شد. اين هتل حدود 12 سال تعطيل بوده است.
اين در حالي است كه رئيس اتحاديه هتلداران خوزستان گفت: آمار دقيقي از تعداد مهمانسراهاي دولتي در خوزستان نداريم و برخي ارگان ها با با وجود داشتن مهمانسرا، داشتن آن را انكار مي كنند.
عبدالحميد حرمتي افزود: برخي ارگان ها نيز مهمانسراي خود را با نام مامورسرا تلقي مي كنند و آن را متفاوت از مهمانسرا مي دانند.
وي گفت: تيمي براي تحقيق و بررسي تعداد مهمانسراهاي دولتي در ارگان ها ترتيب داديم كه آمار اين مهمانسراها را داشته باشيم.
در استان خوزستان 32 هتل وجود دارد كه در شهرستان اهواز دو هتل چهار ستاره، پنج هتل سه ستاره، يك هتل دو ستاره و يك هتل يك ستاره و دو هتل آپارتمان وجود دارد.