تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۰
کد خبر: ۱۱۸۹۱۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیر آموزش و پرورش شادگان خبر داد:

اسکان یک‌هزار و 151 هزار مسافر نوروزی در شادگان

مدیر اداره آموزش و پرورش شادگان گفت: یک هزار و151 نفر روز مسافر تاکنون در ستادهای اسکان آموزش و پرورش این شهرستان پذیرش شده‌اند
مدیر اداره آموزش و پرورش شادگان گفت: یک هزار و151 نفر روز مسافر تاکنون در ستادهای اسکان آموزش و پرورش این شهرستان پذیرش شده‌اند.

حبیب حاجی‌زاده امروز اظهار کرد: از این تعداد یک کاروان راهیان نور شامل یک هزار نفر و 32 خانوار شامل 151 نفر در مراکز آموزشی این شهرستان اسکان شدند.

وی افزود: برای آسایش و رفاه حال مسافران نوروزی در شادگان امکانات مناسب و شایسته‌ای در حد توان و امکانات و در خور شان و منزلت میهمانان نوروزی فراهم کرده‌اند.

مدیر آموزش و پرورش شادگان تصریح کرد: فرش، پتو، یخچال، تلویزیون، اجاق گاز و سایر امکانات دیگر برای رفاه حال مسافران نوروزی در مراکز آموزشی مجهز است.

این مسئول اضافه کرد: در ورودی و خروجی شهر شادگان تبلیغات لازم برای راهنمایی مسافران نوروزی به محل اسکان در نظر گرفته شده است.

حاجی زاده در پایان گفت: فعالیت اسکان میهمانان نوروزی در 15 واحد آموزشی مراکز اقامتی آموزش و پرورش شادگان از 28 اسفند ماه 94 آغاز شده است.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار