تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۴
کد خبر: ۱۱۸۴۷۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

نوروز هم به بازار مسکن اهواز رونق نداد

وضعیت بازار مسکن همچنان در رکود قرار دارد و حتی با وجود فرا رسیدن ایام عید نیز هیچ تحرکی در وضعیت این بخش وارد و ایجاد نشده است
رییس اتحادیه مشاوران املاک اهواز گفت: وضعیت بازار مسکن همچنان در رکود قرار دارد و حتی با وجود فرا رسیدن ایام عید نیز هیچ تحرکی در وضعیت این بخش وارد و ایجاد نشده است.

قنبرعلی زنگنه اظهار کرد: بازار مسکن در چند سال اخیر راکد بوده است و در این ایام نیز همچنان این رکود ادامه دارد و قیمت‌ها هم هیچ تغییری نکرده‌اند.

وی افزود: پیش بینی می‌کنیم در سال آینده و پس از پایان فصل مدارس، جهشی در بحث نرخ رهن و اجاره به وجود آید؛ به دلیل کاهش ساخت و ساز در شهرستان اهواز‏ احتمال افزایش قیمت در سال آینده در این بخش‌ها بسیار زیاد است و بازار مسکن در زمینه رهن و اجاره از رکود خارج خواهد شد.

وی گفت: دولت در بحث تامین مسکن مهر به درستی عمل نکرده و مکان مناسبی را برای احداث این واحدها در شهر اهواز در نظر نگرفته است.

رییس اتحادیه مشاوران املاک اهواز خاطرنشان کرد: عدم رغبت مردم از مسکن مهر احداث‌شده در این شهرستان به دلیل مکان‌‌ نامناسب این واحدها است که باید در خصوص این مساله تصمیم دیگری گرفته شود.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار