تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۱
کد خبر: ۱۱۸۲۸۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

برپایی اولین (تومور بورد) گروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور در بیمارستان گلستان اهواز

اولین تومور بورد گروه نروسرجری دانشگاه جندی شاپور اهواز، در محل کلاس آموزشی این گروه در مرکز آموزشی درمانی گلستان برگزار شد
خوزنیوز: اولین تومور بورد گروه نروسرجری دانشگاه جندی شاپور اهواز، در محل کلاس آموزشی این گروه در مرکز آموزشی درمانی گلستان برگزار شد.

به گزارش خوزنیوز؛ دکتر مسعود زینالی، مدیر گروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور، ضمن اعلام این خبر گفت: گروه نروسرجری، در نظر دارد فعالیت های آموزشی خود را گسترش دهد که یکی از این اقدامات، برگزاری تومور بوردهای منظمی است که در آن پیرامون یک تومور یا ضایعه ی بدخیم بحث و تبادل نظر صورت می گیرد.

وی افزود: در این جلسات اساتید و متخصصین صاحب نظر از رشته های مختلف پزشکی مانند رادیولوژی، پاتولوژی، رادیوتراپی، علوم آزمایشگاهی و...  درمورد نوع بیماری، تومور و یا ضایعه ای که به تمامی این رشته ها مرتبط می شود، به بحث و تبادل نظر می پردازند.

زینالی ادامه داد: در انتهای هر تومور بورد، جمع بندی نظرات و نتیجه گیری نهایی صورت می گیرد که از اهمیت بالایی برخوردار است و برای شرکت کنندگان تجربه، بار آموزشی و دستاورد ارزشمندی محسوب می شود.

وی گفت: موردی که در تومور بوردِ امروز به بحث گذاشته شد، نمونه ای بود که قبلاً توسط دکتر پیمان فتحی زاده، پاتولوژیست ارزنده کشورمان و استادیار درمان‌های بالینی دپارتمان پاتولوژی و آزمایشگاه دارویی مدرسه پزشکی «دیوید گفن» ایالات متحده، به امریکا برده شده و مورد ارزیابی قرار گرفته بود یعنی در آنجا یک نوروپاتولوژیست به صورت اختصاصی، لام های حاوی نمونه ها را بررسی و اعلام نظر کرده بود که خوشبختانه جمع بندی پایانی تومور بورد امروز نیز با نظر نوروپاتولوژیست امریکایی برابر بود.

رییس بخش جراحی مغز و اعصاب بیمارستان گلستان اهواز تصریح کرد: ما در تلاشیم تا با در نظر گرفتن نیاز آموزشی خود،  این تومور بوردها را به صورت یک جلسه در ماه ادامه دهیم.
captcha
آخرین اخبار