تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۷
کد خبر: ۱۱۷۹۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

محل احداث كارخانه گاز و گاز مايع 3200 به سه راهي جفير تغيير كرد

به گزارش نفت نا (NaftNa.ir) مجري طرح NGL 3200 شركت مهندسي و توسعه نفت از پايان مرحله ارزيابي كيفي پيمانكاران خبر داد و گفت: محل اجراي اين طرح كه پيش از اين قرار بود در 40 كيلومتري جاده اهواز-خرمشهر باشد، به درخواست شركت بهره برداري نفت و گاز اروندان به سه راهي جفير انتقال يافته است.


علي عباسي لركي؛ مجري طرح NGL3200  شركت مهندسي و توسعه نفت، با بيان اين مطلب افزود: كار طراحي پايه و ارزيابي كيفي پيمانكاران احداث كارخانه گاز و گاز مايع 3200 به پايان رسيده است و مناقصه اين طرح به زودي برگزار خواهد شد.

وي از اعلام آمادگي 6 كنسرسيوم داخلي براي مشاركت در قرارداد EPCF كارخانه گاز و گاز مايع 3200 متن خبر داد و تصريح كرد: محل اجراي طرح NGL 3200 كه پيش از اين قرار بود در 40 كيلومتري جاده اهواز-خرمشهر باشد، به درخواست شركت بهره برداري نفت و گاز اروندان به محل سه راهي جفير انتقال يافته است.

به گفته عباسي لركي، طرح NGL3200 يكي از بزرگترين طرح‌هاي صنعت نفت كشور است كه با اجرايي شدن آن، روزانه از سوزاندن بيش از يك ميليارد فوت مكعب گازهاي همراه توليد شده از ميادين يادآوران، آزادگان، جفير و بند كرخه جلوگيري به عمل خواهد آمد.

گفتني است ظرفيت كارخانه گاز و گاز مايع 3200 منطقه غرب كارون بالغ بر 500 ميليون فوت مكعب در روز (در 2 واحد با ظرفيت 250 ميليون فوت مكعب در روز) است و با احداث اين كارخانه، گاز سبك و شيرين در حدود 280 ميليون فوت مكعب در روز توليد مي‌شود كه مازاد ميزان تزريق شده به مخازن نفتي، به خط لوله شبكه سراسري گاز شهري انتقال داده مي‌شود؛ همچنين با احداث اين كارخانه، بالغ بر 72 هزار بشكه در روز مايعات گازي نيز توليد مي شود كه عمدتا به عنوان خوراك واحد الفين پتروشيمي به مصرف مي رسد و گوگرد توليدي از اين كارخانه نيز با ظرفيت حدود 50 تن در روز، براي مصارف داخلي يا صادرات مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

captcha
آخرین اخبار