تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۸
کد خبر: ۱۱۶۶۶۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

یک گروه کرد مسئولیت انفجار آنکارا را بر عهده گرفت

یک گروه مسلح کردی که زمانی وابسته به حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) بود، روز جمعه مسئولیت انفجار انتحاری اخیر در پایتخت ترکیه را بر عهده گرفت.
 یک گروه مسلح کردی که زمانی وابسته به حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) بود، روز جمعه مسئولیت انفجار انتحاری اخیر در پایتخت ترکیه را بر عهده گرفت.

 یک رسانه آمریکایی نوشت: گروه موسوم به 'بازهای آزادی کردستان' (TAK) در بیانیه ای که بر روی وبسایت خود منتشر کرده، اعلام کرده که انفجار چهارشنبه در واکنش به سیاست های رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه صورت گرفت.
این منبع خبری افزود: یک خودروی بمب گذاری شده چهارشنبه شب در نزدیکی چند دستگاه اتوبوس نظامی در قلب منطقه اداری آنکارا منفجر شد و در اثر آن 28 نفر جان خود را از دست داده و ده ها نفر هم زخمی شدند.
ستاد مشترک ارتش ترکیه در بیانیه ای اعلام کرد کاروان نظامیان در هنگام ایست در پشت چراغ راهنمای تقاطع بلوار 'اینونو' مورد این انفجار قرار گرفتند.
بر اساس این گزارش ، انفجار در نزدیکی خانه های سازمانی ارتش، پارلمان و برخی دیگر از ساختمان های دولتی ترکیه روی داد.
دولت ترکیه از ابتدا انگشت اتهام را به سوی کردهای سوریه نشانه رفت؛ اتهامی که آنها رد کردند.
رادیو صدای آمریکا در پایان یادآور شد: گروه بازهای آزادی ترکیه، پیشتر در ماه دسامبر (اوایل دی ماه) مسئولیت یک حمله دیگر در فرودگاه دوم شهر استانبول، به نام صبیحه گوکجن، را به عهده گرفته بود.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار