تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۲
کد خبر: ۱۱۴۸۵۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مسئول کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر بندرامام

فعالیت‌های کانون برای کودکان و نوجوانان خوب و تأثیرگذار است

خوزنیوز: مسئول کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی بندرامام خمینی (ره) در بازدید از تنها مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این شهر گفت: فعالیت‌های کانون برای کودکان و نوجوانان خوب و تأثیرگذار است.

به گزارش خوزنیوز؛ عبداله نیکزاد در این بازدید ضمن آشنایی بیشتر با فعالیت‌های مختلف کانون، از تلاش‌های مربیان این مرکز در خدمت‌رسانی به کودکان و نوجوانان این خطه از ایران اسلامی تقدیر کرد و افزود: شورای اسلامی بندر امام از انجام و توسعه فعالیت‌های فرهنگی هنری کانون برای بچه‌های بندر امامی حمایت می‌کند.

در این بازدید لیلا سپهری جانشین مسئول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بندر امام خمینی (ره) با اشاره به استقبال خوب بچه از برنامه‌های کانون بخصوص در روزهای پنج‌شنبه هر هفته خواستار همکاری شورای اسلامی و شهرداری بندرامام در توسعه‌ی فضای آموزشی مرکز شد.

گفتنی است؛ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در شهر بندرامام خمینی (ره)، یک مرکز ثابت دارد و با ارائه فعالیت‌های فرهنگي، هنري با مخاطبين كودك و نوجوان خود ارتباطي چهره به چهره و نزديك برقرار می‌کند.

مربيان كانون در اين مراكز علاوه بر امانت دادن كتاب به ارائه 40 عنوان فعاليت فرهنگي هنري همچون؛ قصه‌گویی، شعرخوانی، نمايش عروسكي، پخش فيلم، تهيه روزنامه ديواري، کتاب‌خوانی، نقاشي، سفالگري، گفتگوهای آزاد و ... برای کودکان و نوجوانان می‌پردازند.
captcha
آخرین اخبار