تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۷
کد خبر: ۱۱۴۷۹۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

۱۰ قرارداد نجومی تاریخ میان باشگاه‌های اروپایی و شرکت‌های پوشاک ورزشی+جدول

تیم فوتبال بارسلونا فصل گذشته اگرچه دومین تیم فوتبال پردرآمد جهان بود، اما این تیم از نظر درآمدی که از محل عقد قرارداد با تأمین‌کننده پوشاک ورزشی‌اش کسب می‌کند، جایی در میان سه تیم برتر دنیا ندارد.
۱۰ قرارداد نجومی تاریخ میان باشگاه‌های اروپایی و شرکت‌های پوشاک ورزشی+جدول
رسانه‌های اسپانیایی از قریب‌الوقوع بودن عقد قراردادی میان باشگاه رئال مادرید و شرکت تولید لوازم ورزشی آدیداس خبر داده‌اند که رکورد نجومی‌ترین قرارداد ثبت شده میان یک باشگاه و تأمین‌کننده پوشاک ورزشی‌اش را می‌شکند.

به موجب این قرارداد که قرار است ۱۰ ساله منعقد شود، رئالی‌ها بابت هر سال ۱۴۰ میلیون یورو از آدیداس می‌گیرند که آنها را بالاتر از منچستریونایتدی قرار می‌دهد که سال ۲۰۱۴ قراردادی ۱۰ ساله به ارزش ۹۸۰ میلیون یورو با آدیداس منعقد کرد.

در جدول پردرآمدترین باشگاه‌های فوتبال جهان از نظر کسب درآمد از قرارداد با برندهای پوشاک ورزشی، اما تیم‌های دیگری هم هستند که رده‌بندی آنها را در جدول زیر مشاهده می‌کنید:

منبع: تسنیم

captcha
آخرین اخبار