دومین نشست تخصصی آگاهسازی از خطرات مین و مواد منفجر نشده باقی مانده از جنگ در جمعیت هلال احمر شوش و هفت تپه برگزار شد
رئیس جمعیت هلال احمر شوش دانیال(ع) گفت: دومین نشست تخصصی آگاهسازی از خطرات مین و مواد منفجر نشده باقی مانده از جنگ در جمعیت هلال احمر شوش و هفت تپه برگزار شد.
سید مجید نوری زاده اظهار داشت: شوش یکی از شهرستانهای مرزی کشور است که در زمان جنگ به صورت مستقیم در معرض خطرات جنگ بود،و متاسفانه همچنان برخی از مناطق روستا های غرب کرخه از توابع بخش فتح المبین متعلق به شهرستان شوش مهمات خنثی نشده جنگی را در دل زمینهای خود نگه داشته است.
وی افزود: در حال حاضر روستاهای بخش فتح المبین شهرستان شوش آلوده به مین و مهمات بازمانده از جنگ است و از این رو آگاه سازی از خطرات مین و مهمات یکی از اولویت های کاری این شعبه است.
رئیس جمعیت هلال احمر شوش و هفت تپه بیان کرد: به همین منظور دومین نشست تخصصی آگاه سازی از خطرات مین و مواد منفجر نشده باقی مانده از جنگ در جمعیت هلال احمر شوش و هفت تپه برگزار شد.
وی گفت: خوشبختانه بحث مقابله و آگاهسازی با خطرات مهمات جنگی شهرستان شوش در سال 91 در روستاهای آلوده آغاز شده است و در حال حاضر 7 مربی دارای گواهینامه تخصصی آگاه سازی از خطرات مین و مهمات منفجر نشده باقیمانده از جنگ داریم.
نوری زاده با اشاره به اینکه تاکنون دورههای آموزشی متعددی در راستای ارتقای دانش مربیان و به روز بودن اطلاعات آنها توسط معاونت امداد و نجات استان برگزار شده است، عنوان کرد: همچنین طرح آگاه سازی از مین و خطرات مهمات منفجر نشده در شهرهای آلوده استان راه اندازی شده است و مربیان بومی درحال آموزش و آگاه سازی اقشار جامعه هستند.
وی تصریح کرد: هدف و اصول جمعیت هلال احمر آگاه سازی آحاد جامعه به ویژه افراد در معرض خطر مهمات جنگی و مناطق آلوده جنگی است و خوشبختانه تاکنون گام های ارزنده ای توسط مربیان این پروژه در این راستا برداشته شده است.