تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۰
کد خبر: ۱۱۲۹۴۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آیت الله شفیعی :رژیم جنایتکار آل سعود قصد دارد عمل ضد اسلامی را به نام اسلام جا بزند

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت:رژیم جنایتکار آل سعود قصد دارد یک عمل ضد اسلامی و الهی را به نام اسلام رقم زند و برخلاف تمام آیات قرآن و احادیث اهل بیت (ع) عمل کند.

آیت الله سید علی شفیعی روز جمعه درحاشیه راهپیمایی مردم اهواز در محکوم کردن جنایت های رژیم آل سعود و شهادت رهبر شیعیان عربستان اظهارکرد: جنایت های رژیم آل سعود باتوجه به هشدارهایی که به آن ها داده شد همچنان تداوم دارد و مجامع بین المللی نیز در برابر این جنایت ها سکوت کرده اند.
وی اقدامات جنایتکارانه رژیم آل سعود را برخلاف قوانین حقوق بشر دانست و افزود: جنایت اخیر آن ها به نام اسلام است که شاید از اصل جنایت قتل شیعیان مهمتر باشد.
وی شیخ نمر را یک عالم مجاهد دانست که تنها درجهت عدالت خواهی گام برمی داشت و ابراز امیدواری کرد که خداوند خون این عالم شهید را به جوش بیاورد و انتقام دیگر مقتولان بیگناه را از آل سعود بگیرد.
آیت الله شفیعی بر شکستن سکوت کشورهای منطقه بخصوص کشورهای عرب در خصوص جنایت های رژیم آل سعود تاکید کرد و گفت: وظیفه کشورهای اسلامی بخصوص دولت های عرب در چنین شرایطی این است که در برابر این جنایت ها ساکت نمانند.
مردم غیور و دلیر ایران اسلامی در محکومیت و اعتراض به اقدام دردمنشانه و جنایت هولناک رژیم تروریست پرور سعودی در به شهادت رساندن شیخ نمر پس از اقامه نماز جمعه این هفته 18 دی در بیش از 840 میعادگاه نماز جمعه در سراسر کشور تظاهرات اعتراض آمیز برپا کردند.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار