فرمانده سپاه ولی عصر (عج) خوزستان گفت: 65 درصد از فضاهای کاری و اداری مشترک زنان و مردان در سطح استان جداسازی شده است.
به گزارش فارس، سردار حسن شاهوارپور شامگاه چهارشنبه در شورای اداری خوزستان که با محوریت امر به معروف و نهی از منکر و با حضور رئیس دیوان محاسبات کشور برگزار شد با اشاره به راهاندازی شوراها در راستای احیای امر به معروف و نهی از منکر گفت: در بخش هیئتها، تشکلهای مردمی و صنوف نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است و 24 شهرستان در این بخش با کمک مسئولان فعال شدهاند.
وی با بیان اینکه اقدامات ایجابی در دستور کار ستاد امر به معروف و نهی از منکر قرار دارد، افزود: تذکر لسانی و آموزش در این راستا از اساسیترین محورهاست.
شاهوارپور اظهار داشت: بیش از 500 تیم در بخش تذکر لسانی تشکیل شد و بیش از 6 هزار نفر نیز در این بخش ارشاد شدند.
به گفته وی امسال در این بخش 15 هزار نفر مشمول آموزش شدهاند.
این مقام مسئول تصریح کرد: بیش از 65 درصد از اتاقها و محلهای مشترک کاری کارمندان زن و مرد با رضایت بانوان تفکیک و جداسازی شد.
وی اظهار داشت: امسال شهرستانهای بهبهان و دزفول به عنوان نمونه انتخاب شدند که پس از اجرای برنامههای ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر تجربیات خود را به سایر شهرستانها ارسال میکنند.
شاهوارپور استفاده از ظرفیتهای مردمی را در احیای امر به معروف و نهی از منکر حائز اهمیت دانست و افزود: شناسایی «منکرات بیّن» و موضوعاتی که مردم و جامعه از آنها ناراحت و نگران هستند نیز در برنامه قرار دارد.
وی اظهار داشت: شهرستانها باید متناسب با نوع منکر تدبیر کنند که به صورت برخوردی یا ارشادی با موضوع روبهرو شوند زیرا منکرات خاستگاه دارند و در مکانهای خاصی نمود پیدا میکنند.
فرمانده سپاه ولیعصر خوزستان ایجاد الگوهای مناسب در بخش معروفات را ضروری دانست و افزود: الگوهای مناسب در مدارس، مراکز آموزشی و دانشگاهها باید تشویق و معرفی شوند.
وی شهرستانهای اهواز، بهبهان، دزفول، رامهرمز و شوشتر را شهرستانهای نمونه و رتبههای برتر در امر به معروف و نهی از منکر اعلام کرد.
شاهوارپور همچنین با اشاره به برنامههای فرهنگی و برنامههایی که برای مقابله با جنگ نرم اجرا شده افزود: در راستای فرمایشات رهبر در همایش و گردهمایی برگزار شده 200 گردان رسمی سازماندهی شد و 15 هزار نفر در رژه شرکت داشتند.
وی تاکید کرد: آمادگی مقابله با هر تهدید داخلی یا خارجی که متوجه نظام باشد با محوریت بسیج و با همکاری مسئولان وجود دارد.
این مقام مسئول جذب نیرو را از محوریترین برنامههای بسیج عنوان کرد و گفت: میخواهیم آحاد جمعیت جوان وارد این عرصه شوند و از ظرفیت بسیج برای کمک به دیگر سازمانها استفاده شود.
وی یکی از اقدامات برای توسعه بسیج را تشکیل بسیج اقشاری شامل تمام قشرهای مختلف جامعه اعم از دانشجویان، اساتید، پزشکان، هنرمندان و ... دانست.
شاهوارپور با بیان اینکه مقابله با جنگ نرم کار گسترده، وسیع و بسیار ظریف است، اظهار داشت: بخشی از این مقابله در صدا و سیما در حال انجام است و بخش دیگر که مربوط به فضای مجازی است باید با همکاری و مشارکت مردم انجام گیرد و نیاز به پشتیبانی سازمانها دارد.