تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۹
کد خبر: ۱۱۲۵۶۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس جمعیت هلال احمر هندیجان خبر داد:

آماده‌باش هلال‌احمر هندیجان برای مواجهه با بارندگی

رئیس جمعیت هلال احمر هندیجان از آمادگی عوامل امدادی این جمعیت در خصوص بارندگی شدید خبر داد
رئیس جمعیت هلال احمر هندیجان از آمادگی عوامل امدادی این جمعیت در خصوص بارندگی شدید خبر داد.

عاشور قنواتی امروز اظهار کرد: جمعیت هلال احمر این شهرستان از بین نیروهای داوطلب پس از طی دوره امداد و کمک‌های اولیه برای مقابله با حوادث احتمالی تیم‌های امدادی را سازماندهی می‌کند.

وی افزود: در طول سال برای حفظ آمادگی تیم‌های امدادی علاوه بر برگزاری دوره‌های تخصصی لازم و با همکاری اعضای مدیریت بحران مانورهای را در سطح شهرستان برگزار می‌کند تا در مواقع بروز حوادث احتمالی با دچار مشکل نشویم.

رئیس جمعیت هلال‌احمر هندیجان تصریح کرد: با توجه به اعلام مدیریت بحران استان و تاکید فرمانداری شهرستان مبنی بر بارندگی شدید در سطح استان و شهرستان همه عوامل امدادی جمعیت هلال‌احمر هندیجان برای مقابله با حوادث احتمالی در آمادش کامل به سر می‌برند.

قنواتی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر شهرستان برای اجرای طرح زمستانه آمادگی کامل دارد اضافه کرد: پایگاه امداد و نجات جاده‌ای شهید صابری (بوطاهری) این شهرستان با تجهیزات لازم و نجاتگران دوره دیده برای مقابله با هرگونه حادثه احتمالی در محور هندیجان به دیلم و یا روستاهای مسیر جاده مذکور در 24 ساعت شبانه روز آمادگی کامل دارند.

وی ضمن تشکر از زحمات امدادگران و نجاتگران واحد امداد و نجات و داوطلبان و اعضای جوانان هلال احمر شهرستان افزود: جمعیت هلال احمر تمام فعالیت خود را مدیون زحمات این عزیزان است.

* اجرای مانور زلزله

رئیس جمعیت هلال‌‌احمر هندیجان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجرای مانور زلزله این شهرستان تصریح کرد: به‌مناسبت هفته ایمنی در مقابل بلایای طبیعی و همزمان با پنجم دی‌ماه سالروز زلزله بم، مانور زلزله در مدارس با شعار «ملت و دولت همزبانی و ایمنی ایران اسلامی» با هماهنگی فرمانداری شهرستان، اداره آموزش و پرورش و شهرداری دو مدرسه شهرستان برگزار شد.

قنواتی افزود: این مانور با هدف آموزش دانش‌آموزان در بحث آمادگی در برابر زلزله و کاهش خسارات جانی و مالی و حفظ خونسردی در زمان وقوع زلزله به‌صورت نمادین صورت گرفت.

وی، آموزش دانش‌آموزان در زمینه امداد و کمک‌های اولیه و نحوه پناه‌گیری، خروج صحیح از درب‌های اضطراری مدارس و حفظ آمادگی در موقع بروز حوادث را از اهداف اصلی برگزاری این گونه مانور دانست و گفت: با توجه به اینکه کشور ما در معرض بلایای طبیعی به خصوص زلزله قرار دارد لازم است همه ادارات عضو مدیریت بحران شهرستان در آمادگی کامل بوده و آموزش‌های لازم امدادی و ضروری را طی کنند.

رئیس جمعیت هلال‌ احمر هندیجان اضافه کرد: جمعیت هلال‌احمر شهرستان بر اساس رسالت مهم برای آموزش امدادی و حفظ آمادگی افراد جامعه در برابر حوادث طبیعی به‌ویژه زلزله، همه ‌ساله مانور زلزله را در سطح شهرستان به مناسبت‌های مختلف و براساس دستورالعمل‌های کشوری و استانی با همکاری فرمانداری و ادارات عضو مدیریت بحران شهرستان برگزار می‌کند.

قنواتی در پایان عنوان کرد: همه تیم‌های امدادی آموزش‌دیده خواهر و برادر عضو این جمعیت برای مقابله با حوادث فصلی و احتمالی از آمادگی لازم برخوردار هستند.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار