با توجه به فرعی بودن حوزه انتخابیه رامشیر ، کاندیداهای حوزه انتخابیه رامشیر و رامهرمز جهت ثبت نام به فرمانداری رامهرمز یا ستاد انتخابات وزارت کشور مراجعه نمایند
خوزنیوز: سعید فیوضی رئیس ستاد انتخابات شهرستان رامشیر گفت: ثبت نام از نامزدهای انتخابات مجلس دهم از روزهای گذشته آغاز شده و تا چهارم دی ماه ادامه خواهد داشت.
به گزارش خوزنیوز؛ فیوضی در ادامه تصریح کرد: با توجه به اینکه حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر یک کرسی در مجلس شورای اسلامی خواهد داشت و حوزه رامشیر بعنوان حوزه فرعی شناخته می شود لذا ثبت نام از نامزدهای انتخابات مجلس دهم در فرمانداری رامهرمز صورت می پذیرد و کاندیداهای حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر می بایست جهت ثبت نام به فرمانداری رامهرمز یا ستاد انتخابات وزارت کشور مراجعه نمایند.
گفتنی است انتخابات دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری و دوره دهم مجلس شورای اسلامی روز جمعه ۷ اسفند ماه سال جاری برگزار خواهد شد.