تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۶
کد خبر: ۱۱۰۷۸۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیر آموزش از راه دور وزارت آموزش‌وپرورش:

آموزش از راه دور یک روش قابل‌اعتنا است

آموزش از راه دور در مدارس ایران یک روش قابل‌قبول به‌حساب می‌آید که می‌توان روی آن بیشتر برنامه‌ریزی کرد
مدیر آموزش از راه دور وزارت آموزش‌وپرورش گفت: آموزش از راه دور در مدارس ایران یک روش قابل‌قبول به‌حساب می‌آید که می‌توان روی آن بیشتر برنامه‌ریزی کرد.

گودرز شاهمرادی روز سه شنبه در گردهمایی مؤسسان، مدیران و رابطان مدارس آموزش از راه دور استان خوزستان در پژوهش سرای دانش‌آموزی غدیر ناحیه دو اهواز اظهار كرد: بهترین الگوهای ما شهدای عزیزی هستند كه خوزستان نیز عطرآگین به نفس و وجود مبارک آنها است. هنگام طرح نام شهدا به‌ویژه دفاع مقدس معلوم می‌شود كه خوزستان حق بزرگی بر گردن نه‌تنها ایران بلكه بشریت دارد.

شاهمرادی عنوان كرد: اسناد زیادی وجود دارد كه حقانیت و فلسفه وجودی آموزش از راه دور در سیستم آموزشی كشور را برای مسئولان آموزش‌وپرورش ضروری می‌داند. مدارس آموزش از راه دور در جهان نظام آموزشی و یا روش آموزشی محسوب می‌شوند و در كشور ایران نیز روش آموزشی قابل‌اعتنایی است.

وی یادآور شد:‌ از زمان شروع فعالیت آموزش از راه دور تابه‌حال، روش‌های مختلفی مانند مرحله مکاتبه‌ای، دیداری و شنیداری، رایانه یار، یادگیری وب بنیاد، الكترونیكی یک و الكترونیكی دو را گذرانده است.

مدیر آموزش از راه دور وزارت آموزش‌وپرورش خطاب به حاضران در جلسه گفت: شاكله فعالیت در آموزش‌وپرورش باید برنامه داشتن و مباحث مدیریتی باشد. باید هفت نكته مهم بلندنظری و نگاه بلندمدت، مدیریت زمان و ارزش‌گذاری وقت، دریافت بازتاب كارهای انجام‌شده، تبدیل تهدیدها به فرصت، دانستن رقبا به‌عنوان فرصتی برای پیشرفت، به‌روز كردن اطلاعات و پیدا كردن راه خروج از هر نوع محدودیت را مدنظر داشته باشید.

وی گفت:‌ برای شكوفایی در آموزش از راه دور نیاز به هفت تكنیک داریم. این موارد در دانایی و توانایی، برنامه محوری، ‌ عملیاتی بودن، كیفیت، توجه به نیروی انسانی، انجام كار گروهی و تیمی و در نهایت خلاقیت خلاصه می‌شود.

شاهمرادی با اشاره به عملیاتی كردن بودجه مدارس، توسعه مشارکت‌های مردمی در همه زمینه‌ها و تمرکززدایی به‌عنوان اولویت‌های وزیر آموزش‌وپرورش گفت: شعار آموزش از راه دور (آموزش آسان، باکیفیت، همیشه، همه‌جا و برای همه) است.

وی عنوان كرد:‌ برخی از مدارس آموزش از راه دور كشور جمعیت دانش‌آموزی كمتر از ۵۰ نفر دارند؛ بنابراین هر مدرسه آموزش از راه دور باید علاوه بر مباحث فرهنگی، آموزشی و اجتماعی به مبحث اقتصادی نیز توجه داشته باشد.

مدیر آموزش از راه دور وزارت آموزش‌وپرورش اضافه كرد: هشت میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در رده سنی ۱۰ تا ۴۹ ساله در كشور با تحصیلات ابتدایی داریم. همچنین ۹ میلیون نفر هم تحصیلات راهنمایی دارند كه اگر این دو گروه را در مدارس آموزش از راه دور جذب كنیم قطعاً كمبود جمعیت دانش‌آموزی این مدارس جبران خواهد شد.
مرجع / مـهـر
captcha
آخرین اخبار