تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۶
کد خبر: ۱۰۸۹۳۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

شگرد کلاهبرداران در سو استفاده از مسابقات راديويي

بايد صحت و سقم پيامک هاي دريافتي در خصوص برنده شدن در قرعه کشي شرکت و موسسات را از طريق سايت معتبر آنها و يا شماره تماس موسسات، مورد بررسي قرار گيرد
خوزنیوز: کلاهبرداران و افراد سودجو با ارسال پيامک و تماس تلفني با اين عنوان که «شما برنده مبلغ 5 ميليون تومان جايزه از طريق جشنواره راديو شده ايد» اقدام به اخاذي از شهروندان مي نمايند.

بايد صحت و سقم پيامک هاي دريافتي در خصوص برنده شدن در قرعه کشي شرکت و موسسات را از طريق سايت معتبر آنها و يا شماره تماس موسسات، مورد بررسي قرار گيرد.

افراد سودجو با ارسال پيامک در خصوص برنده شدن در قرعه کشي، اقدام به دريافت وجه براي ارسال جايزه مي کنند که پس از دريافت وجه يا هيچ جنس و کالايي براي قرباني ارسال نمي شود و يا در صورت ارسال، کالايي که ارزشي کمتر از مبلغ واريزي دارد به قرباني تحويل داده مي شود.

براي ارتباط با شرکت هاي داخلي و خارجي و مبادلات مالي از طريق ايميل، حتماً ايميل توسط کاربر وارد شود و صحت شماره حساب اعلامي بايد از طريق تماس تلفني و فکس بررسي شود.

شهروندان، در برخورد با پيامک هاي دريافتي و تماس تلفني در خصوص برنده شدن در قرعه کشي نبايد هيچ گونه مشخصات حساب بانکي مانند رمز اينترنتي، تاريخ انقضاء و ... را ارسال کنند.
captcha
آخرین اخبار