تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۶
کد خبر: ۱۰۸۸۱۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر کشور خبر داد؛

برپایی 24 چادر خدمت‌رسانی هلال احمر از نجف تا کربلا

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر کشور از برپایی 24 چادر خدمت‌رسانی هلال احمر از نجف تا کربلا خبر داد
نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر کشور از برپایی 24 چادر خدمت‌رسانی هلال احمر از نجف تا کربلا خبر داد.

حجت‌الاسلام معزی نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر کشور شب گذشته با آیت‌الله سید محمدعلی موسوی جزایری نماینده ولی فقیه در خوزستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

حجت‌الاسلام عبدالحسین معزی در این دیدار اظهار کرد: مردم خوزستان در هشت سال دفاع مقدس با مقاومت و ایثار ایستادگی کردند و برای دفاع از کشور زحمات زیادی کشیدند.

وی افزود: خوزستان مدخل کربلاست و برای بازدید از این مناطق به خوزستان سفر کردم.

معزی در ادامه تصریح کرد: هلال احمر سازمانی خیریه و وظیفه آن خدمت به مردم برای نجات جان و جلوگیری از حادثه‌های مختلف است.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به عضویت داوطلبی بیش از 800 هزار نفر از مردم در هلال احمر خاطرنشان کرد: ‌کمیته‌هایی در ستاد اربعین کشور تشکیل شده که امداد و نجات در داخل مرزها و بهداشت و درمان در عراق بر عهده هلال احمر است.

وی در پایان افزود: در هر سه کیلومتر و نیم یک ایستگاه برپا شده و در مجموع از نجف تا کربلا 24 چادر خدمت‌رسانی مستقر شده است.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار