تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۰
کد خبر: ۱۰۸۷۳۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
تا پایان سال جاری؛

طرح ارتقا ایمنی دانش‌آموزان در 100 مدرسه اجرا می‌شود

طرح ارتقاء ایمنی دانش آموزان تا پایان سال جاری در 100 مدرسه از مدارس حاشیه راه استان اجرا خواهد شد که شامل ایمن سازی فیزیکی و نرم افزاری می باشد
خوزنیوز: همزمان با سومین روز از هفته ایمنی حمل و نقل به نام کودکان و دانش آموزان؛ دوره آموزشی ایمنی عبور و مرور در یکی از مدارس حاشیه راه های استان خوزستان برگزار شد.

طرح ارتقا ایمنی دانش‌آموزان در 100 مدرسه اجرا می‌شود

به گزارش خوزنیوز؛ مدیر کل حمل و نقل و پایانه های خوزستان در این مراسم از دانش آموزان به عنوان سرمایه های این کشور یاد کرد و اذعان داشت: دانش آموزان، خانواده ها و معلمان نقش مهم و بسزایی در بالا بردن فرهنگ ایمنی و کاهش تصادفات جاده ای خواهند داشت ، از این رو ترویج فرهنگ ایمنی عبور و مرور میان دانش آموزان امری ضروری است و باید از کودکی در خانواده ها نهادینه شود.

مسعود مصدقی تصریح کرد: طرح ارتقاء ایمنی دانش آموزان تا پایان سال جاری در 100 مدرسه از مدارس حاشیه راه استان اجرا خواهد شد که شامل ایمن سازی فیزیکی و نرم افزاری می باشد.

شایان ذکر است این برنامه که در دبستان کوثر واقع در روستای نبی اکرم(ص)، جاده تصفیه شکر برگزار گردید،  اقلام آموزشی شامل جلیقه و بازوبند شبرنگ، کلاه و اقلام فرهنگی شامل دفتر، بروشورهای ایمنی عابرین پیاده و لوح فشرده آموزشی میان دانش آموزان توزیع گردید.

این برنامه با مشارکت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در قالب نمایش های عروسکی پیرامون نحوه عبور دانش آموزان از عرض جاده، وظایف گذربان مدرسه و معرفی علایم و تجهیزات ایمنی عابران پیاده اجرا گردید.
captcha
آخرین اخبار