مدير كارآفريني و اشتغال اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي خوزستان از برگزاري برنامه هاي ويژه گرامي داشت هفته كارآفريني با حضور معاون اشتغال و كارآفريني وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي در استان خبر داد
خوزنیوز: مدير كارآفريني و اشتغال اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي خوزستان از برگزاري برنامه هاي ويژه گرامي داشت هفته كارآفريني با حضور معاون اشتغال و كارآفريني وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي در استان خبر داد.
به گزارش خوزنیوز؛ رضا ميراني گفت: هفته سوم نوامبر-هفته آخر آبان ماه- هر سال را هفته جهاني كارآفريني مي نامند. همه ساله در 125 كشور جهان، بيش از 35 هزار رويداد به مناسبت گرامي داشت اين هفته برگزار مي شود. از سال 1392 تاكنون نيز كه ايران به كمپين جهاني هفته كارآفريني پيوسته است، برنامه هاي خاص و ويژه اي با هدف گرامي داشت اين هفته در سراسر كشور برگزار مي شود و در استان خوزستان نيز تمهيدات ويژه اي به منظور برگزاري هر چه باشكوه تر برنامه هاي اين هفته در نظر گرفته شده است.
ميراني گفت: برنامه هاي هفته كارآفريني در استان از روز يكشنبه 24 آبان ماه با برگزاري دوره ترويج فرهنگ كارآفريني با حضور استادان برجسته و برتر كارآفريني همزمان در هفت مدرسه اهواز آغاز خواهد شد كه از بخش هاي جانبي اين كارگاه آموزشي برگزاري مسابقه انشا نويسي و اجراي نمايش نامه با موضوع كارآفريني و كسب و كار براي نوجوانان است.
او ادامه داد: برگزاري استارتاپ گراند در حمايت از كارآفرينان و بنيانگذاران كسب و كارهاي نوپا و همچنين بازديد از سايت ويزيت شهرك صنعتي خرمشهر و برگزاري پنل پرسش و پاسخ كارآفريني با هدف بررسي پتانسيل هاي اشتغال زايي و كارآفريني در شهرستان خرمشهر از جمله برنامه هاي روزهاي دوم و سوم گرامي داشت هفته كارآفريني در خوزستان است.
مدير كارآفريني و اشتغال اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي خوزستان افزود: همچنين برگزاري نشست تخصصي با صاحب نظران كارآفريني و اصحاب رسانه، برگزاري همايش هاي كارآفريني و حمايت از مشاغل خانگي- كارآفريني و استقلال مددجويان نهادهاي حمايتي و حضور در نمازجمعه و ارایه مباحث ترويج كارآفريني در ميان جوانان توسط ائمه جماعات از ديگر برنامه هاي اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي خوزستان به منظور گرامي داشت اين هفته است.