تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۳
کد خبر: ۱۰۸۰۷۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

حضور سه دانشجوی نخبه خوزستان در جشنواره ملی قرآن

سه دانشجوی نخبه قرآنی دانشگاه پیام‌ نور خوزستان به سی‌امین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاه‌های سراسر کشور راه یافتند
سه دانشجوی نخبه قرآنی دانشگاه پیام‌ نور خوزستان به سی‌امین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاه‌های سراسر کشور راه یافتند.

سی‌امین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های کشور از سه‌شنبه 19 آبان در شهر مقدس قم و به میزبانی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم آغاز به‌کار کرد.

سه دانشجو از دانشگاه پیام نور خوزستان با کسب مقام‌های برتر در نوزدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه پیام نور، جواز حضور در این جشنواره ملی را کسب کردند.

مهدی سیاحی دانشجوی واحد هویزه در رشته اذان و حسن حزبایی و مائده مراغی از مرکز اهواز به‌ترتیب در رشته های حفظ 5 جزء و ترجمه مفردات قرآن کریم، در ان دوره از مسابقات با دانشجویان دیگر دانشگاه‌ها رقابت خواهند کرد.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار