تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۲
کد خبر: ۱۰۵۸۰۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس شورای اسلامی آبادان تاکید کرد:

ضرورت ترمیم نوارهای حفاری در آبادان

رئیس شورای اسلامی شهر آبادان بر ضرورت ترمیم نوارهای حفاری سطح شهر با توجه به نزدیکی فصل بارندگی تاکید کرد
رئیس شورای اسلامی شهر آبادان بر ضرورت ترمیم نوارهای حفاری سطح شهر با توجه به نزدیکی فصل بارندگی تاکید کرد.

سید فیاض موسوی صبح امروز در جلسه علنی در صحن شورا با اشاره به در پیش بودن فصل بارندگی‌ها اظهار کرد: زمانی که رئیس جمهور قول داد که ظرف مدت سه سال شهر آبادان گازدار می‌شود، می‌دانستیم که پروژه به کندی پیش می‌رود زیرا از خرابی زیرساخت‌های شهری، بالا بودن سطح آب‌های زیر زمینی و رانش خاک آگاهی داشتیم.

وی افزود: امروز پس از گذشت سال‌ها به عینه شاهدیم که پروژه گاز رسانی به شهر آبادان هنوز نیمه تمام و تکمیل نشده است.

رئیس شورای اسلامی شهر آبادان در بخشی از سخنان خود با اشاره به مشکل منازل فاقد سند که بعضا در حاشیه شهر وجود دارند، تصریح کرد: باید برای بهره مندی ساکنان این منازل از نعمت گاز چاره اندیشی شود.

موسوی یادآور شد: در حال پیگیری موضوع صدور سند برای منازل فاقد سند از طریق اداره ثبت اسناد و املاک هستیم.

وی همچنین از طرح موضوع یاد شده (منازل فاقد سند) در شورای تامین به منظور رسیدن به یک راهکار منطقی، قابل ارائه و عملی خبر داد.

این مسئول با انتقاد از اداره گاز تصریح کرد: این شرکت برای اجرای طرح گازرسانی  وارد منطقه‌ای می‌شود اما پس از اتمام کار می‌بینیم که چندین کوچه و خیابان را از قلم انداخته و به دست فراموشی سپرده‌اند.

رئیس شورای اسلامی شهر آبادان در پایان، خواستار توجه جدی مسئولان شرکت گاز به این مسئله و فراهم سازی امکان بهره‌مندی تمام مردم از این نعمت خدادادی شد.
مرجع / فـارس
برچسب ها: آبادان
:
:
:
آخرین اخبار