تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۱
کد خبر: ۱۰۴۳۰۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

افزایش تعرفه‌های کشتارگاه صنعتی اهواز، عامل گرانی گوشت

متاسفانه کشتارگاه صنعتی اهواز اقدام به اخذ عوارض هنگفت از اعضای اتحادیه می‌کند و این عوارض قیمت تمام‌شده گوشت را بالا می‌برد
رییس اتحادیه فروشندگان گوشت گوساله و گوسفندی اهواز گفت: افزایش ناعادلانه تعرفه‌های کشتارگاه صنعتی اهواز عامل اصلی گران شدن گوشت است.

سیداصغر حسینی‌بهارانچی عنوان کرد: متاسفانه کشتارگاه صنعتی اهواز اقدام به اخذ عوارض هنگفت از اعضای اتحادیه می‌کند و این عوارض قیمت تمام‌شده گوشت را بالا می‌برد.

وی افزود: علی‌رغم بالا بودن هزینه‌های کشتارگاهی ولی ما برای حمایت از مصرف‌کننده درخواست افزایش قیمت نداریم.

رییس اتحادیه فروشندگان گوشت گوساله و گوسفندی اهواز بیان کرد: کشتارگاه اهواز هر مدت کوتاه اقدام به افزایش تعرفه‌ها می‌کند اما کسی جلوی این اقدامات غیرقانونی را نمی‌گیرد. اگر وضعیت تعرفه‌ها این گونه ادامه پیدا کند، قطعا در ماه محرم گوشت گران‌تر خواهد شد. هر چند اکنون تعدادی از واحدها، گوشت را به دلیل بالا بودن هزینه‌ها، بیش از قیمت مصوب می‌فروشند.

حسینی خاطرنشان‌کرد: کشتار هر دام سبک تا 12 هزار تومان هزینه دارد و هزینه دام سنگین نیز بیش از 75 هزار تومان می‌باشد. این تعرفه‌ها قیمت تمام شده هر کیلوگرم گوشت را بالا برده است.

وی تصریح کرد: علاوه بر تعرفه‌های کشتارگاه، واحدهای ما هزینه‌های دیگری مانند حمل و نقل و سایر هزینه‌های جانبی مغازه‌های خود را دارند که با این حساب بالا بردن قیمت گوشت، کاری معقول است.

رییس اتحادیه فروشندگان گوشت گوساله و گوسفندی اهواز از مسوولان خواست تا نسبت به اخذ عوارض ناعادلانه در کشتارگاه صنعتی اهواز توجه کنند و چاره‌ای برای واحدهای عرضه گوشت بیاندیشند.

حسینی یادآور شد: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم گوشت گرم گوساله 25 و گوسفند 27 هزار تومان است.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار