تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۲
کد خبر: ۱۰۴۱۱۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

800 دانش آموز از شوشتر به اردوی راهیان نور اعزام شدند

800 دانش آموز پسر مقطع متوسطه دوم این شهرستان در قالب یک کاروان با 20 دستگاه اتوبوس به اردوی راهیان نور اعزام شدند
مدیر آموزش و پرورش شوشتر گفت: 800 دانش آموز پسر مقطع متوسطه دوم این شهرستان در قالب یک کاروان با 20 دستگاه اتوبوس به اردوی راهیان نور اعزام شدند.

احمد شهرانی روز دوشنبه اظهارکرد:در این اردوی دو روزه دانش آموزان از مناطق عملیاتی فتح المبین و هویزه دیدن می کنند.

وی افزود:این اردوها به منظور آشنایی دانش آموزان با رشادت های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار می شود.

مدیر آموزش و پرورش شوشتر تصریح کرد: اردوی راهیان نور مسیر و راهی برای انتقال ارزش های والای دفاع مقدس به نسل جوان و دانش آموز است.

وی اظهار کرد:در سال تحصیلی جاری دانش آموزان دختر و پسر مدارس متوسطه دوم شهرستان شوشتر در چهار مرحله در قالب اردوی راهیان نور به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس اعزام می شوند.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار