آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز موفق به کسب رتبه اول کشوری در بین آزمایشگاه های کنترل کیفی معاونت های غذا و داروی سطح یک کشور شد
خوزنیوز: آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز موفق به کسب رتبه اول کشوری در بین آزمایشگاه های کنترل کیفی معاونت های غذا و داروی سطح یک کشور شد.
به گزارش خوزنیوز؛ دکتر حسین برزگر، در این خصوص گفت: آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در ارزشیابی سال 1393 سازمان غذا و دارو از عملکرد آزمایشگاههای سطح یک کشور موفق به کسب اول کشوری در بین آزمایشگاه های کنترل کیفی معاونت های غذا و داروی سراسر کشور شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز، گفت: در یازدهمین گردهمايي مديران آزمايشگاه هاي كنترل مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي که هفتم و هشتم مهرماه در رشت برگزار شد، نتايج ارزشيابي هاي انجام شده توسط سازمان غذا و دارو اعلام و از رتبه هاي برتر آزمايشگاه ها و مديران مربوطه تقدير شد.
برزگر اظهار کرد: این امر نشان می دهد، آزمایشگاه مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز، توان قابل ملاحظه ای در آزمایش مواد غذایی دارد.
این مقام مسئول در پایان با تقدیر از کارشناسان آزمایشگاه این معاونت، گفت: کسب این رتبه مرهون تلاش و خدمات ارزنده کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی این معاونت است و اظهار امیدواری کرد: این روند در سالهای آینده نیز تداوم داشته باشد.
به گزارش خوزنیوز؛ در یازدهمین گردهمایی مدیران آزمایشگاه های کنترل کیفی معاونت های غذا و داروی سراسر کشور برای نخستین بار در استان خوزستان گواهی GLP به آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا و داروی اهواز اعطا شد.