تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۳
کد خبر: ۱۰۲۶۴۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آغاز اجرای عمومی نمایش‌های تئاتر مقاومت در خوزستان

اجراهای عمومی نمایش‌های تئاتر مقاومت همزمان با هفته دفاع مقدس در 9 استان کشور آغاز شد
اجراهای عمومی نمایش‌های تئاتر مقاومت همزمان با هفته دفاع مقدس در 9 استان کشور آغاز شد.

اجراهای عمومی پانزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت در استان‌های تهران، کرمانشاه، خوزستان، همدان، آذربایجان شرقی، قزوین، فارس، ایلام و هرمزگان (جزیره کیش) آغاز شد.

در این دوره نمایش‌های «بی‌مرگی» به کارگردانی اصغر گروسی در تالار استاد هودی شیراز، «دست‌های بسته بال‌های باز» به کارگردانی علی شعاعی در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد ایلام، «خاک شیرین» به کارگردانی مرتضی نجفی در آمفی تئاتر کتابخانه علامه طباطبایی قزوین، «بوسه بر خاک انتظار» به کارگردانی مهدی صالح‌یار در سالن پیام نور شهرستان جلفا و نمایش‌های خیابانی «ایستادن ماندن پرکشیدن» به کارگردانی غزل ملک حسینی در مرکز همایش‌های کیش، «امروز فردا می‌رسد» به کارگردانی مرتضی اسدی‌مرام در مقبره شهدای کرمانشاه، «قطعه گمشده من» به کارگردانی آمنه پورحسین در موزه خرمشهر، «دیوارهای شهر» به کارگردانی نرگس خاک کار در پارک کوهسار ملایر، همچنین نمایش‌های خیابانی «مرد پرنده» به کارگردانی محمدعلی رادمنش، «در انتظار گودی» به کارگردانی احمد صمیمی و «سه یل» به کارگردانی حیدر رضایی در باغ موزه قصر و «دریادلان» به کارگردانی امیرحسین شفیعی در بوستان دانشجو تهران اجراهای خود را آغاز کردند.

پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت به همت انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس و بنیاد فرهنگی روایت با دبیری حسین پارسایی در قالب اجرای عمومی آثار منتخب تهران و سایر شهرهای ایران از 31 شهریور تا هفتم آذرماه برگزار خواهد شد.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار