تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۶
کد خبر: ۱۰۱۰۴۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

سازمان کنفرانس اسلامی به حاکمان سعودی تذکر دهد

عضو شورای شهر تهران با اشاره به حادثه اخیر مکه و کشته شدن بیش از یکصد نفر از زائران بیت الله‌ الحرام، گفت: سازمان کنفرانس اسلامی بایت این حادثه تشکیل جلسه دهد تا ضمن بررسی موضوع تذکرات جدی برای حفظ جان زائران به حاکمان سعودی بدهد.
سازمان کنفرانس اسلامی به حاکمان سعودی تذکر دهد

اقبال شاکری درباره حادثه سقوط جرثقیل در مکه مکرمه،‌ اظهار داشت: متأسفانه در این حادثه تعداد قابل توجهی از مسلمانان جهان در ایام حج تمتع کشته و زخمی شد‌ه‌اند و این حادثه که در ادامه سلسله اتفاقاتی است که در ایام حج رخ داده، به نوعی تلخ‌ترین و غم‌بار‌ترین آنها بوده است.

وی ادامه داد: در حوادث گذشته شاهد بودیم که آتش سوزی در منا بیش از ۱۰۰ نفر را دچار خفگی کرد و تعداد قابل توجهی از زائرین در اثر ازدحام جمعیت در رمی جمرات آسیب دیدند، این حوادث و موارد دیگری از این دست نشان دهنده بی توجهی مسئولان رژیم سعودی نسبت به حفظ جان زائران مسجدالحرام است.

عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: نکته قابل توجه دیگر این است که نظام سعودی با توجه به ساخت و سازهای بی موردی که در مسجد‌الحرام انجام می‌دهد، فضای معنوی، ارزشی و دینی کل شهر مکه و مدینه را تغییر می‌دهد و از سوی دیگر سعی می‌کند از نُرم‌های غربی پیروی کند.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این‌ هر عقل سلیمی حکم می‌کند در شرایطی که تجمعی گسترده در مسجدالحرام وجود دارد ساخت و ساز متوقف شود اما آنها برای جان زائران مسجدالحرام ارزش‌ قائل نیستند و تاورکرین‌های (جرثقیل‌های برجی) پر خطر که حتی در کارگاه‌های ساختمانی با آنالیزهای فراوان استفاده می‌شود تا چرخش آن مشکلی برای ساختمان‌های مجاور و افرادی که از محدوده آن تردد می‌کنند نداشته باشد را در محل پرترددی چون مسجدالحرام در ایام حج مورد استفاده قرار داده‌اند.

عضو کمیسیون عمران شورای شهر تهران در ادامه گفت: حادثه اخیر نشان دهنده بی تدبیری حاکمان سعودی است،‌ آنها باید جوابگوی خون‌های ناحقی که در اثر این اشتباهات و بی تدبیری ها صورت گرفته باشند. سازمان کنفرانس کشورهای اسلامی نیز در این زمینه تشکیل جلسه دهد، موضوع را بررسی کند، تذکرات جدی برای حفظ جان زائران به حاکمان بدهد و به آنها فشار بیاورد تا علاوه بر پرداخت غرامت، بابت این اتفاق عذرخواهی کند.
captcha
آخرین اخبار