تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۱
کد خبر: ۹۹۹۴۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

به مجیدی گفتم سرمربی داریم، ارتباطی به توندارد!

جاسم کرار و حاشیه‌؛ این خبر تازه و عجیبی نیست! سرنوشت بازیکن عراقی استقلال با جنجال گره خورده است و او در ادامه رفتارهایش این بار با فرزاد مجیدی درگیر شد.
 درگیری‌ای که شاید او را از استقلال جدا کند.

مثل اينكه در تمام حاشيه‌ها و جنجال‌هاي استقلال نقش اول را ايفا مي‌كني؟
فكر مي‌كنيد من خودم خوشم مي‌آيد؟ مگر اعصاب من فولادين است؟ نه، مدام يك كاري مي‌كنند و روي مخ من رژه مي‌روند.

چرا فقط تو...؟
اين پرسشي است كه خودم هم دارم. بابا، به پير، به پيغمبر من مشكل دارم. من از عراق به ايران آمده‌ام تا پولي به دست آورم. از كشورم، خانه‌ام، زادگاهم و همه چيزم گذشته‌ام و غريب هستم. به پولي كه مي‌گيرم دلخوشم و روي آن حساب مي‌كنم اما متأسفانه برخوردهايي با من مي‌كنند كه باعث مي‌شود روح و روانم به هم بريزد.

اين پول ندادن‌ها كه هميشه بوده است و خواهد بود و يك مسئله جديد براي تو نيست.
پول به كنار، زن و بچه‌ام دربه‌در هستند. آواره‌ام كرده‌اند، هر روز براي گرفتن خانه به باشگاه مي‌روم. در هتل المپيك بودم، گفتند بايد بروي. دست زن و بچه‌ام را گرفتم و به كرج رفتيم، آنجا خانواده‌ام تنها بودند، جايي را نمي‌شناسند. به فرزاد مجيدي گفتم شرايط اين‌جوري است، شب كه وقت خاموشي است مي‌روم و اول وقت سر صبحانه برمي‌گردم، گفت برو، به پرويز مظلومي نيز گفتم و او گفت برو پيش زن و بچه‌ات، رفتم و صبح آمدم. سر ميز صبحانه نشسته بوديم كه اين ماجرا پيش آمد، تازه نقشي نداشتم.

خودت ماجرا را تعريف كن. لطفاً حقيقت را بگو...
من با پزشك استقلال مشغول صحبت كردن بودم، به ايشان گفتم من مي‌روم فيزيوتراپي مي‌كنم، فرزاد مجيدي حرف‌هايي زد كه من سكوت كردم و جواب ندادم، ادامه داد و توهين كرد. من هم جوابش را دادم.

دست به يقه نشديد؟
نه، دست به يقه نشديم. اين دروغ بزرگي است. من حقيقت را مي‌گويم و فقط در جواب حرف‌هايي كه فرزاد مجيدي زد، گفتم تو آناليزور هستي نه مربي، تيم سرمربي دارد و با پزشك استقلال مشغول حرف زدن هستم نه تو.

حالا اخراج شدي؟
نمي‌دانم. حرف من زور نيست، به باشگاه گفتم نصف پول خانه را شما بدهيد، نصف پول خانه را خودم مي‌دهم، گفتند قرار نيست ما هر چه تو بخواهي، بدهيم. گفتم هر كاري مي‌خواهيد بكنيد، چيزي كه صلاح مي‌دانيد برايمان بگيريد. هزار بار گفتم اين پول هتل را كه مي‌خواهيد برايم بدهيد مي‌توانيد دو سال آپارتمان اجاره كنيد. مي‌گويند برو هتل، پولش را مي‌دهيم اما مي‌روم و پولش را نمي‌دهند. مگر چقدر مي‌توانم اعصاب داشته باشم؟ من كه چيز اضافه نمي‌خواهم، حق خودم را بدهند. مي‌گويند بي‌نظم هستي. به تعهدتان عمل كرده‌ايد؟ اين بي‌نظمي نيست!

پورحيدري گفته عذرت را مي‌خواهند.
ايشان سرپرست و بزرگتر تيم هستند، اگر حرفي بزنند ناراحت نمي‌شوم. پرويز مظلومي نيز همين‌طور. او هميشه به من لطف داشته است و دوستش داشته‌ام. اميدوارم حقيقت را به اين دو نفر بگويند.

براي چندمين بار به كميته انضباطي استقلال احضار شدي؟
مي‌روم و تمام اين حرف‌هايي را كه به شما زدم، مي‌زنم. اگر تنها بودم حرفي نبود اما زن و بچه‌ام همراهم هستند. نمي‌توانم خانواده‌ام را به امان خدا رها كنم. اين موضوعي است كه دوست دارم درك كنند. مي‌خواهم بازيكن تأثيرگذاري براي استقلال باشم. دوست دارم بهترين نمايش‌ها را به اجرا بگذارم، اينها حرف دلم است.

يك قدم تا كتك‌كاري مانده بود
درگیری جاسم و مجیدی سر میز صبحانه
آخرين شاهكار جنجال‌ها و حاشيه‌هاي جاسم كرار ديروز اتفاق افتاد. بازيكن عراقي استقلال با فرزاد مجيدي درگيري لفظي شديدي پيدا كرد و اگر دخالت برخي بازيكنان و كادر فني اين تيم نبود، آنها سر ميز صبحانه كتك‌كاري مي‌كردند. ديروز صبح بازيكنان استقلال براي صرف صبحانه از اتاق‌هايشان خارج شده و به رستوران هتل رفتند. هنوز دقايقي از اين حضور نگذشته بود كه جاسم كرار داخل شد! تأخير او به اين دليل بود كه شب گذشته اردو را ترك كرده بود. فرزاد مجيدي كه از اين اتفاق ناراحت بود، خطاب به كرار گفت: «كجا رفته بودي؟ در اردو نبودي. اين چه وضعي است؟

مگه تو يك نفر در استقلال هستي كه هر كاري دلت خواست بكني؟» كرار كه به اين حرف‌ها توجهي نمي‌كرد، پشت ميز نشست و ليوان آب‌ميوه‌اش را سر كشيد. بعد خطاب به پزشك استقلال اين جمله را بر زبان آورد: «من مصدوم هستم و مي‌روم فيزيوتراپي...» مجيدي كه چند صندلي آن‌طرف‌تر نشسته بود، صدايش را بلند كرد و اين‌بار فرياد زد: «اين چه مسخره‌بازي‌اي است كه درآوردي؟ شورش را درمي‌آوري. همه چيز را به مسخره گرفتي و هر كاري دلت مي‌خواهد، مي‌كني؟» هنوز جملات مجيدي به پايان نرسيده بود كه كرار از روي صندلي‌اش بلند شد و با صداي بلند جواب او را داد: «تو اصلاً چه‌كاره هستي؟ به تو چه ارتباطي دارد؟ اينجا چه‌كاره هستي؟ فقط يك آناليزوري، تيم سرمربي دارد. در كاري كه ربطي به تو ندارد، دخالت نكن.» جر و بحث مجيدي و كرار هر لحظه بدتر مي‌شد و وقتي بنا به گفته شاهدان، آنها به سمت هم خيز برداشتند، نفراتي كه در نزديكي اين دو نفر نشسته بودند، جلوي‌شان را گرفته و اجازه ندادند دست به يقه شوند. مجيدي كه از واكنش و بي‌احترامي كرار ناراحت و عصباني بود، براي او خط و نشان مي‌كشيد: «تكليفت را روشن مي‌كنم، يا جاي تو در استقلال است يا جاي من...»


كرار بعد از اين درگيري به سمت اتاقش رفت تا ساكش را جمع كند. او همان‌طور كه از پله‌ها بالا مي‌رفت، داد مي‌زد: «من را مسخره كرده‌اند، هر روز برايم يك ماجرا درست مي‌كنند، من مسخره نيستم، بابا زن و بچه‌ام آواره هستند، از هتل مرا بيرون انداختند، خانه برايم نگرفتند، هي مي‌گويند امروز پولت را مي‌دهيم، فردا پولت را مي‌دهيم. دست زن و بچه‌ام را گرفته‌ام بروم كرج، آنجا را نمي‌شناسند. مي‌ترسيدم. به همين آناليزور گفتم مي‌روم و براي صبحانه برمي‌گردم. به آقاي مظلومي هم گفتم. اگر اتفاقي براي خانواده‌ام مي‌افتاد، چه كسي مي‌خواست جوابم را بدهد؟» او وقتي به اتاقش رسيد، چنان در را به هم كوبيد كه صدايش تا لابي هتل هم شنيده شد. او بعد از چند ثانيه بيرون آمد و تا وسط راهرو پيش رفت اما دوباره به اتاقش برگشت و مثل بار اول در را محكم كوبيد.

هنوز دقايقي از اين درگيري نگذشته بود كه منصور پورحيدري به هتل رسيد. مجيدي مستقيم سمت او رفت و ماجرا را برايش توضيح داد. سرپرست استقلال به تداركات تيمش گفت برو به اين آقا (كرار) بگو وسايلش را جمع كند و همين الان از هتل برود، ديگر جاي او در استقلال نيست. هر روز يك حاشيه و جنجال داريم، مرگ يك بار، شيون يك بار. بابا اصلاً مارادونا، اما جمع كند و برود خانه‌اش...

استارت جنجال‌هاي جاسم از تمرين يك‌شنبه زده شد
جمله جنجالي كرار: تيمي كه سرپرست نداشته باشد وضعيتش بهتر از اين نمي‌شود!
يك بار ديگر آسمان اردوي استقلال ابري شد و اين بار هم حاشيه‌هاي جاسم كرار در صدر دلايل قرار گرفت. بازيكني كه هر‌گاه نامش به ميان مي‌‌آيد ناخودآگاه اذهان تمام طرفداران به سمت حاشيه‌هاي او كشيده مي‌شود. در شرايطي كه ترك بدون اجازه اردوي شبانه‌روزي توسط هافبك عراقي زمينه درگيري لفظي شديد او در ميز صبحانه با مربيان استقلال را فراهم كرد تا حكم اخراج او از جانب سرمربي و سرپرست تيم صادر شود بد نيست بدانيد استارت جنجال‌هاي جديد ياغي عراقي از چند روز قبل و در حاشيه تمرين عصر روز يك‌شنبه زده شد تا عواقب آن در آخرين روز اردوي شبانه‌روزي يقه كرار و استقلالي‌ها را بگيرد.

گفته مي‌شود در تمرين روز يك‌شنبه وقتي به جاسم كرار اعلام شد تمرين از ساعت ۱۷:۳۰ آغاز مي‌شود اين بازيكن هنگام ورود به زمين شماره دو با داد و فرياد نسبت به بي‌نظمي ساعات تمرين اعتراض داشت و مي‌گفت: «وقتي تيمي مثل استقلال سرپرست نداشته باشد وضعيتش بهتر از اين نمي‌شود كه هر روز يك ساعت تمرين كند! يك روز مي‌گويند تمرين ساعت ۵ است، روز بعد مي‌شود ۳۰/۵ و يك روز ساعت ۶ بايد تمرين كنيم يعني آخر نظم و انضباط تيمي! يك نفر هم نيست كه جوابگو باشد و...». همين اعتراضات بود كه به گوش پرويز مظلومي رسيد اما در كمال تعجب همگان واكنشي از جانب سرمربي نديديم تا كار به جايي برسد كه كرار با ترك بدون اجازه اردو و متعاقب آن درگيري لفظي با آناليزور استقلال از تيم اخراج شود.

كرار دوباره اخراج شد
اين ‌بار خبري از جباري هم نيست
استقلال از وقتي جاسم كرار را جذب كرده، همواره درگير ماجراي حاشيه‌سازي اين بازيكن بوده است. هافبكي جنجالي كه اگر طي دو هفته دردسر درست نكند، انگار چيزي گم كرده است. البته او اين قابليت را هم دارد كه هر هفته دردسر‌آفريني كند و اين مسئله هيچ ارتباطي هم به جلوس قلعه‌نويي يا مظلومي روي نيمكت استقلال ندارد چون جاسم نشان داده توانايي جنجال‌آفريني در دوران هر دو مربي را دارد. او ديروز هم خبرساز و اخراج شد تا نشان دهد براي شهريورماه استقلال هم سورپرايز داشته است. جالب اينكه جاسم كرار در پاييز سال ۱۳۹۰ هم از استقلال اخراج شد و آن زمان به خاطر درگيري با مجتبي جباري كار خيلي بالا گرفته بود به طوري كه مجتبي مدعي شد اگر كرار بماند، او ديگر در استقلال بازي نخواهد كرد. البته حالا ديگر خبري از جباري نيست و كرار اين ‌بار بدون دخالت مجتبي اخراج شده است تا مشخص شود كلاً در اين عرصه توانايي‌هاي زيادي دارد.
captcha
آخرین اخبار