تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۵
کد خبر: ۹۹۸۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

وام تا ۱۰میلیون تومان با یک ضامن

شورای پول و اعتبار در بخشنامه‌ای به بانک‌ها و موسسات اعتباری اعلام کرد: اعطای تسهیلات کمتر از 100 میلیون ریال، تنها با یک ضامن معتبر برای تضمین بازپرداخت تسهیلات کافی است.

به گزراش فارس، بانک مرکزی در بخشنامه‌ای مصوبات هزار و صد و سی‌امین جلسه شورای پول و اعتبار مورخ 26 مهر 1390 را جهت اجرا به تمامی بانک‌های دولتی، غیر دولتی، شرکت دولتی پست بانک و موسسه اعتباری توسعه ابلاغ کرد.
طبق این بخشنامه بانک‌ها و موسسات اعتباری برای اعطای تسهیلات کمتر از 100 میلیون ریال، تنها یک ضامن معتبر برای تضمین بازپرداخت تسهیلات استفاده نمایند.
همچنین بانک‌ها و موسسات اعتباری غیر بانکی مجاز، با شرط ذیل می‌توانند نسبت به ارائه خدمات گشایش اعتبار اسنادی داخلی_ ریالی به مشتریان اقدام نمایند:
گشایش اعتبار اسنادی داخلی_ ریالی صرفا در شرایطی امکان‌پذیر است که ذی‌‌نفع یا درخواست کننده اعتبار اسنادی یکی از شرکت‌ها، نهادها و سازمان‌های دولتی موضوع ماده چهار قانون محاسبات عمومی کشور باشد.
captcha
آخرین اخبار